Hva: Investment night
Når: 15.02.18 kl. 18:00
Hvor: DNB Solsiden

DNB Studentteam Trondheim inviterer deg til investeringskveld den 15 februar. Alle studenter med interesse for aksjer, fond, bolig, sparing eller finansverden generelt er hjertelig velkommen til foredrag med matservering!

Foredragsholder for kvelden er Arnt Kristian Mittet fra DNB Private Banking. I løpet av kvelden vil han forsøke å gi et litt annet perspektiv rundt investering & forvaltning. Det er lett å tenke at markedene følger teorien, og at markedene kan forstås gjennom teorien. Noen vektlegger teknisk analyse, noen vektlegger fundamental analyse, men flere burde også tenke over psykologien i markedet og dens effekt.

Det blir servering av mat fra kl. 18.00. Foredraget starter kl. 19.00 og varer fram til 20.00. Etter foredraget vil det være mulighet for mingling med foredragsholder og andre ansatte i DNB.

Sted: Beddingen 16 (DNB Solsiden)
Tid: Torsdag 15. februar kl. 18:00 – 21.00

Arrangementet er gratis, men har begrenset med plasser så husk å melde deg på så fort som mulig og senest innen 13. februar!

Bindene påmelding via: https://dnbstudent.hoopla.no/sales/invest

PS! Legg til dnbstudent_trd på Snapchat for å motta oppdateringer på fremtidige arrangementer og annen nyttig informasjon :)

Med vennlig hilsen,
DNB Studentteam Trondheim

Kilde: Facebook