Varmt velkommen til en fantastisk helg i Ulsteinvik 13. – 15. april!
HELGEKURS i Medisinsk Yoga – Fra uro til ro – Helhetlig fokus!

Etter å ha drevet Gaia Balanse inn i det 6. året, og tatt i mot mange hundre for kurs, undervist på arbeidsplasser, hold kurs i stressmestring på Høgskolen og invitert til flere foredrag finner jeg veien til det vakre havgapet denne helgen i april og inviterer deg!

Etterspørselen etter å delta på kurs er gledelig stor og jeg ønsker å kunne nå ut til flere enn de som har bosted sentralt for Halden i Østfold.

Tusen takk til Mette Kløvjan som gjør det mulig for meg å komme i din nærhet!

Vil du ha balanse i ditt liv? Energi, glede, trygghet i deg?

Jeg brenner for å lære bort dette som har utgjort en så stor forskjell for meg, og så mange andre! Jeg har selv gått veien fra det å bo i en vond kropp, uten energi, depressive tanker via diagnosen fibromyalgi og lavt stoffskifte og til å ikke lenger ha symptomer på ubalanse.

I 2012 startet jeg Gaia Balanse og har siden den gangen fått hjelpe mange hundre.

Er det deg jeg får møte nå?

INNHOLD:

Du vil bli gitt et helhetlig innhold for å hjelpe deg selv mot balanse i alt av hva du består av. Grunnlaget for å lykkes er å lære teknikker for å sette inn bremsen for stress slik at muligheten skapes. For å komme til livs alt stresset må fundmentet støpes. Du trenger å være sjef i ditt eget liv.

Alt stress starter i hodet. Det betyr at du vil få oppleve, og lære, effektive teknikker for å hjelpe deg selv til et roligere sinn.
Det betyr også at kunnskap om tankemønstre og hvordan vi kan hjelpe oss selv til endring i møte med dem hører med i dette kurset.

Når sinnet roes, settes bremsepedalen inn i det autonome nervesystemet og kroppen kan rette kursen på rett vei.

Du vil denne helgen få mye kunnskap slik at forståelse skapes, du vil erfare fantastiske program fra MediYoga, som er et terapeutisk verktøy, og du vil få muligheten til å fortsette med praksis når du kommer hjem med verktøykassen din.

Mitt mål er blant andre å gi deg så mye at du er motivert for å fortsette å gi deg selv det å utøve når vi tar avskjed.

OM MEDISINSK YOGA - MEDIYOGA

Yogaens verden er stor. MediYoga blir tilbudt i det norske helsevesen. Denne formen for yoga er vitenskapelig dokumentert og er fantastisk enten i et forebyggende- eller rehabiliterende perspektiv. Her finnes ingen krav til det å prestere, alle øvelser tilpasses utøver og stol fungerer godt som tilholdssted om det å være på yogsmatten ikke er greit.

Målet for praksis er å skape eller vedlikeholde et grunnlag for balanse i alt av hva vi består av. Kort sagt- fra ubalanse til balanse.
Verktøyet påvirker årsaken til ubalanse.

Den som utøver Medisinsk Yoga - Mediyoga - gir seg selv mulighet til å hjelpe seg selv til indre ro, bevissthet så nye tanker kan tenkes, trygghet på innsiden, en kropp som slipper tak i spenninger og grunnlaget for restitusjon og det å skape en best mulig kropp og sinn å bo i.

Det finnes ingen quick fix. Etter denne helgen har du det du trenger til å fortsette med egen praksis og også verktøy for å ta tak i arbeidet med å skape et roligere sinn.

Mer om Medisinsk Yoga, og meg, kan du lese om på hjemmesiden. www.gaiabalanse.no

Jeg brenner for et helhetlig fokus og dette er, slik jeg ser det, nødvendig for å skape en varig endring til det beste.

STED:
Kurset holdes i lokalet Stiftelsen Vikholmen. Sjøgata 78, 6065 Ulsteinvik

TIDSPUNKT:
Lørdag 14. april og søndag 15.april. Begge dager fra kl 09.15-15.45.

INVESTERING
Pris er inkludert to yogaprogram på papir og det ene også innlest på CD. I tillegg får du et kurshefte med svært verdifull kunnskap! Jeg sørger for kunnskap og motivasjon i tillegg til at du får det du trenger for å fortsette når jeg reiser tilbake til Halden!
Kr: 3.290,-

Faktura blir sendt til deg ca 2.april.

PÅMELDING:
All påmelding er bindende. Om du melder deg på, må du påregne å betale avgiften. Din påmelding betyr at du har forstått og akseptert dette. Du vil motta faktura pålydende avgiften på epost.

Frist for påmelding: 3.april 2018.
Betales via tilsendt faktura på epost som kommer til deg ca 4.april.

Send følgende: Navn, adresse, epost og telefonnummer.
Sms: 905 25 758
E-post:

Jeg ser frem til denne helgen og gleder meg til å dele med deg!

Du må selv ta med deg det du trenger for dagen. Liggeunderlag, yogamatte, pute, pledd...Du får mer informasjon i en epost fra meg når du har meldt deg på.

Har du noen spørsmål så bare ta kontakt!
Send gjerne en epost til

FOREDRAG:

Fredag 13.april holder jeg foredraget fra Uro til Ro i det samme lokalet. Om du vil komme på helgekurset og kan ta med deg foredraget også, så byr jeg deg på fri inngang til foredraget.

Se under eget arrangement.

Håper jeg får gleden av å treffe deg!
Varm hilsen
Monica

Kilde: Facebook