Bli med på fotballskole med profesjonelle trenere fra Liverpool International Football Academy Soccer Schools i 2018! Årets fotballskoler for 2018 er åpne for påmelding! LFC fotballskole besøker steder over hele Norge.

Deltagerne er jenter og gutter i alderen 6-14 år. Dersom 15-åringer ønsker å delta kan de selvsagt det, men da meldes de sammen med 14-åringene.

En heldig deltager fra hver og en av årets skoler i Skandinavia vil bli trukket ut til å delta på LFC International Academy´s fotballskole i selveste Liverpool *. Deltageren fra hver skole vil bli valgt på grunnlag av sin holdning som fotballspiller både på og utenfor fotballbanen, og på skolen må de vise sine ferdigheter og egenskaper som kreves for å spille “The Liverpool Way”.
Dette er en eksklusiv mulighet for vinnerne å kunne delta på en fotballskole i Liverpool, og dette vil bringe de stadig nærmere til klubben. * fly og hotell er ikke inkludert.

Trenerene er engelske, så undervisningen vil foregå på fotballspråket. Det er et veldig fint språk – hvor alle skjønner alle. Trenerene reiser rundt i hele verden for å lære bort fotball til barn – så dette er de gode på! I tillegg er det norske, lokale trenere med på alle klasser som er med for å oversette og hjelper til der det trengs.

Kilde: Facebook