"Tampons aren't gross. Women bleed and that's a beautiful thing. Do you know that most men have never seen a used tampon?"

The Love Witch er filmen til Anna Biller, fullt og helt. Biller har ikke bare stått for manus og regi, men også redigering, produksjonsdesign, art direction, sett dekorasjon, kostymedesign og musikk. Det er et ordentlig auteurverk, og Billers stemme føles frisk, unik og hundre prosent nødvendig.

The Love Witch er en film som er utfordrende å definere og presentere på få linjer. Billers film er et suggererende feministisk kjærlighetsbrev til filmer som kom før den, samtidig som den er et revolusjonerende karakterstudium. Den er kompromissløs i stil, tone og sin urokkelige feminisme, og er allerede en kultklassiker for en hel generasjon. I filmen møter vi en selvlært heks som bruker sjarmen og noen magiske triks til å forføre og kontrollere menn. Det er en film like mye om å definere sin egen identitet og verdi som det er en finger til idéen om at kvinners seksualitet og kropp er til for menns nytelse.

Anna Biller's The Love Witch is a pure auteur film. Biller did not only write and direct this feminist love-letter to Technicolor, she's also credited as editor, production designer, art director, set decorator, costume designer and composer. This is an immediate cult classic and screams to be seen on the big screen.

Manus og regi: Anna Biller. USA, 2016. DCP,Farger, 2t. Engelsk tale. Foto: M. David Mullen. Musikk: Anna Biller. Med: Samantha Robinson, Gian Keys, Laura Waddell, Jeffrey Vincent Parise.

Kilde: Facebook