Vaktbua, Svart Belte Booking og Cinemateket håper du kommer på Raga-kveld! Vi gir deg Kristiansands-premiere på den nye dokumentaren om Raga Rockers "Når Knoklene blir til gelé" på Aladdin - og Trond Nicholas Perry spiller plater på Vaktbua!

NÅR KNOKLENE BLIR TIL GELÉ
(Regi: Tommy Gulliksen, Norge 2017. 49 min).
Filmen tar deg med inn i hodet på rockepoeten Michael Krohn. Der har det ikke vært så greit bestandig, og filmen viser hvordan han brukte musikken til å ta kontroll, etter en heftig oppvekst. Krohn har alltid skydd pressen, men her får du en åpen kar. Musikken har en stor plass i filmen og illustreres med animerte versjoner av hans egne tegninger.

FULL TANK
Vi åpner baren for borgerskapets sønner og døtre klokka 19.00 på Aladdin. Før filmen klokka 20.00 blir det en liten 5-minutters snakk av Raga-fan Trond Nicholas Perry. Og etter film blir det fest på VAKTBUA, for der er han igjen, som Raga-DJ! - Gå ikke lenger, vi har det du trenger, Full tank, Uhu uhu.

TROND NICHOLAS PERRY er en helt vanlig mann som arbeider med performance, dokumentarfilm og collage. Han synes det ikke er noen fremtid i å klippe forstadsplenen. Enda en frustrert middelklassegutt som vil ofre seg på scenen.

Inngang: 60,- på filmen / Aladdin.
Gratis inngang på Vaktbua.
BAREN er åpen fra 19.00 på Aladdin, og etter film på Vaktbua.
Gratis kaffe og te på Aladdin.

Aladdin - Kongensgate 6
Vaktbua er ved porten til Odderøya, 3 min. å gå fra Aladdin.

Kilde: Facebook