Sommerdrømmen i vakker Norsk natur, med yoga, padling og fjelltur.

Nyt en magisk sommerhelg i vakre Hardangerfjorden!
Padlende gjennom fjorder med mektige fjell, lyttende til stillhet, tilstedeværende gjennom yoga, hvilende gjennom pusten og levende gjennom fjelltur i fortryllende natur.
Denne helgen gir deg alt kropp og sjel trenger!

HØYDEPUNKTER:
- To timer yoga daglig.
- Padling med guide i vakre Hardangerfjorden.
- En yoga instruktører som brenner for å dele med deg.
- En fortryllende fjelltur med meditasjon.
- Tilstedeværelse og hvile for sjelen.
- Nydelig og sunn hjemmelaget mat.
- Overnatting med fantastiske omgivelser.

Kom alene, inviter med en venn eller kjær, møt nye venner, vær i øyeblikket og få nye fantastiske minner.

PÅMELDING SEND EMAIL:
NIVVÅ: ALLE!
Både padling og yoga, nybegynner eller øvet. Du trenger ingen forkunnskaper og du vil lære og oppleve masse som nybegynner og som øvet.
Plasser 12 stk

PRIS:
Betal før 18.mars.: KUN 5645,-
Betal etter 18.mars: 6645,-
(Prisen inkluderer ikke: fly eller annen transport.)

Bindende påmelding sendes på epost til: med navn, adresse, tlf, størrelse for våtdrakt og skostørrelse for våtsko og matallergier
Du får tilsendt betalingsinfo og komplett program.
KUN 12 plasser, så betalt plass = sikret plass!
NB. Påmelding er bindende. Anbefaler reiseforsikring.

BESKRIVELSE:
Sammen skal vi bo på en rustikk liten gård på Kjepso Floten, rett ved vakre Hardangerfjorden. Et vakkert området kjent fra NRK serien "Der ingen skulle tru at nokon kunne bu". Her har vi utsikt rett til fjord og fjell, stillhet og ro, en privat strand for meditasjon og bading. Vi har vår egen private guide som tar oss med på padletur i to dager, hvor vi får flyte gjennom den smaragdgrønne fjorden. Det blir fjelltur som byr på vakker utsikt, varme i kroppen og meditasjon på toppen.
Jeg tar deg med på styrkende morgenyoga som forbereder kroppen for paddling og fjelltur, og rolig yin på kvelden som lar deg finne hvile og mykhet i kropp og sinn før du sovner til frisk luft.
Alle måltider er vegetariske og vil tilbereder dem sammen. Dette er sosialt og gir rom for å lære litt om nye sunne matvaner for dem som ønsker det.

ARRANGØR: Jeg heter Elisabeth Sørum og driver Mynte Yoga. Jeg har en stor lidenskap for yoga, naturen, sunn mat og aktivitet i naturen. Padling, yoga og fjelltur er dans i mitt hjerte, og dette vil jeg så gjerne dele med deg!
I mitt yogastudio i Sandefjord underviser jeg ashtanga yoga, vinyasa yoga, yin yoga og jobber som kostveileder, holder matworkshops, samt padler på fritiden. Denne eventyr helgen er inspirert av mine Padle/Yogahelger i Sandefjord som er svært populære.

Les mer <> https://www.facebook.com/mynteye/

OVERNATTING
Kjepso Floten som ligg i Kvam, Hardanger, er nøye utvalgt for anledningen, og jeg gleder meg til å oppleve stedet med dere alle.
Du vil kunne dele rom med andre, men ha egen seng. Dette er et intimt og rustikt sted med sjarme, og det gir deg og rom for å tusle en tur alene om det trengs egentid. Se link under for nærmere beskrivelse av overnattingstedet.

Les mer <> https://www.airbnb.com/rooms/11651089
<> http://kjepsofloten.no/kjepsofloten.no/Utleige.html

TRANSPORT:
Kjepso Floten som ligg i Kvam herad 10 mil fra Bergen og 4 mil fra Voss. ( tog Oslo Voss 5-6 timer). Mer info kommer!
Fra Bergen:
Fra Voss:
Fra Oslo:

UTSTYR: Alt av utstyr til yoga og padling er inkludert i prisen. Pakkeliste tilsendes ved påmelding.

GUIDE // PADLING // FJELLTUR
Nordic Ventures i Voss står for guding til padling og fjelltur. Dette er et firma jeg har hatt svært god opplevelse med selv. De bidrar med en dyktig guide for våres naturopplevelser og det tilrettelegges med alt av utstyr.

Les mer <> http://nordicventures.com

Velkommen med på Sommerens Drømmehelg!
Alt godt,
Elisabeth

Kilde: Facebook