Det er duket for en hardslående kveld når Profane Burial, Downstroke og Serenity Trace sparker i gang påsken på Pokalen. Førstnevnte har slippfest for sitt debutalbum og vi lover rå stemning!

Dører: 20.00
Billetter: 175 kr


Profane Burial
Låt 3 sluppet! 15/03-18
https://youtu.be/DFYWmRbpGl0

"The Tower Bell" 11/02-18.
https://youtu.be/OmAUyWn8H5k

I 2013 startet Kjetil Ytterhus (Omnia Moritur) og André Aaslie (Images At Twilight, Abyssic, Funeral) opp Profane Burial. Ett år senere hadde de materiale nok til en fullengder, og satte i gang letingen etter full besetning. Bandet består i dag av gitarist Jostein Thomassen (Source Of Tide, Fracture), trommis Bjørn Dugstad Rønnow (Sphere, Trollfest, Fight The Fight), vokalist Ronny Thorsen (Viper Solfa, Trail Of Tears, Blood Red Throne) samt Ytterhus og Aaslie på henholdsvis tangenter og bass. Bandet gjorde ferdig sitt debutalbum "The Rosewater Park Legend" i Strand Studio i fjor sommer, et album som slippes på franske Apathia Records 23. mars i år. Bandet har vært aktive live i et drøyt år og er på plakaten til årets Southern Discomfort.

Første låt sluppet!
"The Tale The Witches Wrote" 19/01-18
https://youtu.be/a8U-3gpg2sY

Downstroke
Downstroke er et nytt hardtslående Osloband med røtter i groove-, thrash-, og progmetal. Etter miksing i Lionheart Studio og mastring i Panic Room er debutalbumet ferdig, og skal gis ut våren 2018 sammen med singelen «Oslo». Medlemmene er fra blant annet Illusion Suite og The Meads of Asphodel. Illusion Suite har bidratt til å sette norsk progmetal på kartet, og The Meads of Asphodel har med sin avant-garde black metal fått internasjonal oppmerksomhet for sine utgivelser.

Serenity Trace
Futuristisk og aggressiv hi-tech metall. Siden begynnelsen av årtusenet har de formet sin musikk med lite hensyn til obligatoriske uttrykk og stilistiske normer innen sin sjanger. De har med dette skapt et særegent og unikt lydbilde som oser av høyteknologiske lyder og en kraft som treffer deres publikum rett i mellomgulvet. Med elementer fra alle hjørner av metall og sterk inspirasjon fra urban, klassisk og elektronisk musikk leverer Serenity Trace kompromissløse konserter til sitt publikum overalt og lar aldri noe komme i veien for musikken eller budskapet.

Kilde: Facebook