Nye kurs er klare for deg som har lyst til å finne ut hvilke fantastiske effekter MediYoga kan ha for deg!

Oppstart uke 11
Tirsdag 13 mars. MediYoga 1 klokken 18.00-19.30. Passer for deg som er helt ny til MediYoga, eller deg som ønsker å gå kurset på nytt.

MediYoga - Medisinsk yoga - er en terapeutisk form for yoga hvor formålet er å skape balanse i kropp og sinn.
I MediYoga bruker vi enkle, men kraftfulle fysiske øvelser i kombinasjon med pust og konsentrasjonsteknikker. Alle øvelser tilpasses og tar utgangspunkt i den enkeltes muligheter og kapasitet.

Dette er en yogaform som passer alle. Også for deg som for eksempel sliter med utmattelse, kroniske smerter elle andre helseutfordringer og som eventuelt har redusert fysisk kapasitet. Yogaøvelsene utføres langsomt, kontrollert og med innlevelse. Målet er å utvikle fysisk smidighet, skape mental avspenning og balanse i din kropp, sinn og sjel. Du får en trygg og rolig pause fra hverdagen med fokus på pusten og på bevegelser i takt med pusten din. Alt det som gjør deg godt og som gir deg det du trenger.

Blant dokumenterte virkninger av yoga kan nevnes reduksjon av blodtrykk, bedring av muskel- og skjelettlidelser, rygg og nakke-problematikk og lindring av svært mange stressrelaterte plager, utbrenthet og ME.

Et program i medisinsk yoga handler om den pusten som bidrar til helse, noen enkle og kraftfulle øvelser, hvile og meditasjon. De fleste øvelsene kan gjøres sittende på stol og tilpasses dine forutsetninger. Selv om øvelsene tilsynelatende er enkle, er de allikevel meget virkningsfulle da de påvirker oss på både et fysisk, mentalt og emosjonelt plan - noe som gjør at mange som utøver MediYoga regelmessig opplever store positive endringer.

Vil du gjøre noe godt for deg selv og ta et aktivt grep for egen helse, både fysisk, psykisk og emosjonelt er det kanskje dette du skal melde deg på!
Vi holder til i gamle Skjønberg Landhandleri i Rælingen ved Lillestrøm. Gratis parkering og gide bussforbindelser.

For mer info se: www.spirenyoga.no
For spørsmål: ta kontakt på mail eller tlf 99723040.

Instruktør er Monica Bromseth.
Monica er utdannet MediYoga terapeut og lærer med fordypning i stress og utbrenthet. Hun har medisinsk kompetanse, noe alle MediYoga instruktører har, og har tidligere mange års erfaring som lærer og musikkterapeut.

Oppstart Tirsdag 13 mars. Kurset går over 12 uker. Ingen undervisning 1 og 22mai. Pris: 2200kr.

Påmelding er nødvendig og bindende. Avmelding innen 1 uke før oppstart medfører avgift på 500kr. Ved avmelding senere enn 1 uke før oppstart går hele kursavgiften til betaling. For påmelding, send en mail til

Hjertelig velkommen skal du være!

Ønsker du å kunne prøve en time før du eventuelt melder deg på har jeg satt opp en gratis prøvetime:
Onsdag 14 februar kl 18-19.30

Påmelding til samme mail som ovenfor!

Kilde: Facebook