Dørene åpner kl 21.00
Spilletider annonseres på konsertdagen
Aldersgrense 20 år (18 med studentbevis/forhånddskjøpt billett)
CC: 200/250 (Student/Ordinær)
Vergeordning: http://kvarteret.no/arrangere/vergeordningen

////////////////

Linni:
Med Medium er trilogien komplett! Minimum kom som et lavmælt soloprosjekt i kjølvannet av Yoguttenes utagerende og festvennlige hiphop, på tampen av 2015. Maksimum ble sluppet i vår, og i mellomtiden slapp han prosjektet Neste Planet. Sistnevnte inneholdt blant annet inneholdt låten «Eventyret», som Bergensavisen skrev at var en av fjorårets ti beste bergenslåter. Albumene har gitt Linni (Jonas Grieg) en solid fanbase, ikke minst innenfor pressen. Minimum ble omtalt som «et mesterverk» av Dagbladet, og Gaffa i Sverige skrev om Maksimum – «En nordisk farao i harmonisk balansakt». NPS Music skrev at Maksimum er «en av norgeshistoriens aller beste hip-hop-album».

Med Yoguttene har Linni hatt fire førsteplasser på iTunes-listen, en strøm av radiosingler og opptredener på Skandinavias største festivaler. Deres betydning for den kommersielle og kunstneriske oppsvingen vi har sett i norsk hiphop de siste par årene kan neppe overvurderes.

Medium kom 22. september på $vai/YGMG

////////////////

Snow Boyz:
Snow Boyz er brødrene Rafael Domingos (Baby Marley) og Paulo Domingos (Skip). Karrieren startet allerede i 2012 da de kom videre til semifinalen i Norske talenter. I 2016 slapp de låten «42» - «Høstens mest essensielle norske raplåt» (Dagbladet). Magasinet Natt & Dag skrev: «Snow Boyz vinner prisen for Norges mest remixede rapgruppe, og har nå blitt remixet av alt fra Odd Magnus Williamson til Chirag (Karpe Diem). 42-remixen med de norske rapperene Chirag og Arif ble av NRK P3 hyllet for å være en av 2016-årets mest vellykkede musikksamarbeid. Det siste året har de sluppet en rekke låter, dukket opp på offisielle remixer ("Morgan Sulele ft. Snow Boyz - Høyt over Oslo Remix"), ("ZadeKing ft. Oral Bee & Snow Boyz - Hun gjør meg vill Remix"), og senest 14. juli slapp de singelen "Dans med Meg ft. Arif". Gjennom våren/sommeren 2017 har de spilt vellykkede konserter i Bergen, Trondheim og Oslo og leverte sterke Shows på både Slottsfjell og Roskilde. Deres siste singel “Tarzan & Jane” var i rotasjon på NRK P3, hvor de også dukket opp på både Kald Flammes «Deba Fint» og ZadeKings «Ingen er bedre enn meg». Siste singel ut “Grov shit” har blitt nok en undergrunns-hit, som bare fortsetter å vokse for hver dag.

Kilde: Facebook