Følgende kandidater har meldt sitt kandidatur:

  • Eirik Sande
    * Aase Maren Iversen Østgaard
    * Sigbjørn Svinvik

Det er fortsatt mulig å melde sitt kandidatur.
-----

13. Februar er det tid for ledervalg på Samfundet. Ta med det røde medlemskortet ditt og kom! Vil du lede en av de viktigste institusjonene for studenter i Trondheim i ett år? Meld ditt kandidatur!

Som leder av Samfundet har man ansvaret for å representere Huset utad. I tillegg skal lederen forme den politiske profilen til Samfundet gjennom debatter og Samfundsmøter. Det er også massevis av rom for å involvere seg i prosjekter som ligger nært ens eget hjerte.

Vervet gir deg store opplevelser, muligheter og utfordringer. Vil du snakke på vegne av medlemene i Finansstyret? Lage debatter og Samfundsmøter? Være observatør i Studenttinget? Møte Studentersamfund fra hele Norge og Norden? Det kreves ingen spesifikke forkunnskaper, kun et stort engasjement. Opplæring vil bli gitt før tiltredelse som leder 17. mai.

Valget foregår i Storsalen, og alle medlemmer har stemmerett ved valget. Etter appeller og utspørring av kandidatene stemmer vi, og til slutt sitter en av kandidatene igjen som leder av vårt kjære runde røde.

Nysgjerrig? Det bare å ta kontakt med nåværende leder Tale på tlf: 992 15 961 eller for en uforpliktende prat!

Dersom du er interessert i å stille som leder eller kjenner noen du mener burde gjøre det, ta kontakt ved å sende mail til "".
___________
Dagsorden og beslutningsprotokoll for Samfundsmøtet finnes på https://www.samfundet.no/saksdokumenter#styret.

Presse? Send en mail til så vi kan avtale nærmere.

Dersom du ønsker å reservere bord, åpner mulighetene for dette søndag 11.02.2018, kl.12:00. For reservasjon, send mail til "". Det er maksimalt plass til 6 personer ved hvert bord, og et begrenset antall bord. Bordreservering stenger tirsdag 13.02.2018, kl.14:00. Dette er et gratis tilbud for de som ønsker bordplass. Tilbudet er åpent for alle som ønsker det, men er ikke nødvendig for å få sitteplass under møtet.

Kilde: Facebook