Madla bibliotek er Stavangers eneste bydelsbibliotek, og åpnet i nyoppussede lokaler i Amfi Madla 28. september 2009.

Biblioteket er på 270,3 kvadratmeter og ligger i andre etasje, vis à vis Elixia treningssenter. Med ny og spennende beliggenhet der folk ferdes, følger Madla bibliotek trendene og tilbyr en alternativ og moderne møteplass, og et nytt tilbud for kjøpesenterets mange brukere. Selvbetjent bibliotek med utvidet åpningstid.

Madla bibliotek har nå utvidet åpningstiden fra 45 til 97 timer i uken. Biblioteket er bemannet som før, men kan nå brukes flere timer i døgnet ved å bruke lånekortet som nøkkel. Tilbudet gjelder for alle over 18 år, eller yngre i følge med voksne. Husk lånekort og pinkode!

Mye spennende

Vi tilbyr et bredt utvalg av bøker og andre medier for barn, ungdom og voksne: romaner, krim, faktabøker, lydbøker, aviser, blader, filmer og TV-serier. Vi har også PCer, leseplasser og en XBOX spillkonsoll til fri benyttelse.

I den betjente åpningstiden kan du ta kopier, få utskrifter, fakse og skanne dokumenter hos oss, og vi kan ta bekreftede kopier av vitnemål, attester o.l.

Biblioteket er betjent mandag til torsdag kl 10-18, fredag 10-17 og lørdag 10-16. Har vi ikke det du er på jakt etter, kan vi skaffe det fra hovedbiblioteket i byen eller andre bibliotek. I løpet av året har vi også ulike arrangement og aktiviteter, både for barn, unge og voksne.

Åpningstider for Madla bibliotek Amfi Madla.

Selvbetjent bibliotek med utvidet åpningstid Madla bibliotek har nå utvidet åpningstiden fra 45 til 97 timer i uken. Biblioteket er bemannet som før, men kan nå brukes flere timer i døgnet ved å bruke lånekortet som nøkkel. Du kan selv låse deg inn på Madla bibliotek fra kl. 06.00 om morgenen til kl. 22.00 om kvelden. Tilbudet gjelder for alle over 18 år, eller yngre i følge med voksne. Husk lånekort og pinkode!

Kilde: www.stavanger-kulturhus.no