Hollywood-komiker Rob Schneider ble virkelig kjent gjennom NBCs Saturday Night Live, sammen med sine SNL-venner Adam Sandler, Tim Meadows og David Spade. Rob ble først hyret inn som forfatter for det amerikanske humor- og underholdnignsprogrammet, men han steg raskt i gradene og ble til slutt et fullverdig SNL-medlem med sine egne roller og karakterer. Det var også med SNL han vant sine 3 Emmy-priser.

Etter den store suksessen på TV ble Rob Schneider borte fra stand up-scenen i flere år, men etter at Chris Rock overtalte ham til å komme tilbake har han turnert mer og mer med stor suksess. Den 20. mars i år kommer han til Chat Noir i Oslo.

”Rob Schneider er en av de fremste SNL-skribentene som startet karrieren sin på bakrommet med blant andre Adam Sandler. Han har vært en av de mest toneangivende aktørene på et av USAs mest populære TV-programmer i en årrekke og hans retur til stand up-scenen der borte har vært enormt populær. Det er derfor kjempestas at han nå har sagt ja til å gjøre en liten Europaturné også”, sier Sindre Pernell Nordby fra arrangøren A Comic Soul.

I 2015 skapte han dokumentarserien som han også medvirker i, ”Real Rob”. Serien fokuserer på de daglige bekymringsløse situasjonene i Robs liv. Dette var første gang noensinne at en skuespiller har skrevet, produsert, medvirket, regissert og finansiert en hel sesong av en TV-serie.

Rob har i tillegg spilt i flere av de største komediene de siste 20 årene, inkludert ”Grown Ups”, ”You Don’t Mess With the Zohan”, ”The Waterboy” og ”The Hot Chick”. Rob har også medvirket i filmen ”Deuce Bigalow: Male Gigolo”, som hadde en av de høyeste salgstallene i USA når den kom i 2000.

Rob Schneider opptrer på Chat Noir 20. Mars 2018 og billetter er i salg fra 19. januar kl. 11:00.

Kilde: Facebook