Det inviteres igjen til Touring treff. Dette har blitt ett av årets høydepunkter for mange motorsyklister. Årets touringtreff blir fra Fredag 31.august til Søndag 02. september. Alle er velkommen, uansett motorsykkelmerke eller modell, og om man er sjåfør eller passasjer.

Det blir på Beitostølen i år også da vi ser at dette er ett flott sted med mange muligheter. Det er også plassert fint i forholdt til tilgjengelighet for veldig mange.

Årets treff blir stort sett likt som det har vært de siste årene.
Det betyr at det blir ankomst med felles middag på fredagen. Vi viderefører også tradisjonen med mulighet for å delta med egen motorsykkel på fellestur på lørdagen, grus tur og asfalt tur blir det i år også. Turene vil foregå i rolig tempo på fine veier for mc kjøring, og det finnes det jo veldig mange av rundt Beitostølen.

Det vil også bli mulighet for prøvekjøring av noen av årets nyheter fra BMW og Yamaha. Salg av diverse personlig bekledning og tilbehør fra vår treffbutikk. Vi håper også å få til ett foredrag/kåseri på lørdag ettermiddag.

I tillegg til overnevnte tilbud er det også gode muligheter for egne turer og aktiviteter. Innendørs finnes basseng, SPA avdeling og treningsrom. Området rundt hotellet er også verdt ett besøk. Hotellet ligger i nydelige naturskjønne omgivelser og nær sentrum av Beitostølen.

Pris:
Pr.pers fredag- søndag i dobbeltrom, Kr 2.475.
Enkeltromstillegg fredag- søndag kr 700.
Suittetillegg kr 400 pr. døgn.

Tillegg matpakke lørdag fra kr 85 pr.pers. ( 3 Brødskiver + frukt)
Selvsmurt matpakke kr 75 pr.pers.

Prisen inkluderer:
2 overnattinger i enkelt/dobbeltrom
1/2- pensjon som inkluderer stor buffet fredag, frokost og 3-retters standard meny lørdag, samt utvidet frokost før avreise søndag. Samtlige måltider i hotellets spisesal.
Fri adgang til hotellets store svømmehall
Fri parkering og masse frisk luft.

Påmelding gjøres individuelt til hotellet på mail:
eller på TLF: 61353000 og oppgi " Speed Motorcenter" ved bestilling.

Husk å sikre deg plass, så vær tidlig ute med bestillingen.
Vi gleder oss.

Kilde: Facebook