Lyst til å ha en skikkelig god start på ny uke, hvor du gjør noe godt for deg selv? Næring både fysisk, psykisk og åndelig ?

Varmt velkommen hjem vakre kvinne. Nærmere deg selv, i kropp og sjel. En oase hvor du kan samle deg og hente krefter. Kjenne dyp hvile. Motta næring du lengter etter. Vitalitet og overskudd. Min bønn er at disse klassene blir stunder hvor du henter inspirasjon, støtte og kraft til å leve et godt hverdagsliv i de ulike rollene du står i som mor, søster, kone, kollega, venn...

I hver klasse vil Kundalini yogaens inspirerende skattekiste av ulike verktøy stå sentralt. Kundalini yoga snakker rett til hjertet, og etter en klasse kjenner en gjerne velbehag, indre ro og frihet. Yogi Bhajan, som bragte Kundalini Yoga til vesten, holdt utallige forelesninger kun for kvinner. Han var opptatt av å styrke og støtte kvinner til å leve i sitt sanne potensialet. Han snakket om at kvinner er fremtidens ledere. Og at vi som kvinner bærer en stor kraft og et stort ansvar her i verden. Hvordan fremtidens verdensgborgere blir, kan vi påvirke stort, da vi skaper liv og føder, former og oppdrar barn. Vi kvinner er komplekse. Kropp og psyke. Skiftende følelser. Vi kommer til å utforske de mange kriya (fysiske øvelser), pranayama (pusteøvelser) og meditasjoner som er gitt til oss kvinner i Kundalini yoga tradisjonen. Øvelser som tilfører balanse og harmoni til kropp og psyke. Støtte til å romme og ivareta seg selv helhetlig. I hver klasse vil der også være elementer av dans og myknende bevegelse. Dansen er en vei til å våkne. Til å hengi seg, kjenne seg feminin og levende. Dansen kan bidra til å frigjøre stress og kroppslig spenning, og åpne for nye muligheter, inspirasjon og liv.

Sted: Spiregården i Dronningensgate 52
Tidspunkt: Mandager kl. 19.45 - 21.30. Oppstart 22 Januar (ikke yoga i vinterferien)
Pris: 1800 kr. for 8 uker
Påmelding til

Varmt velkommen til å ta kontakt ved spørsmål eller annet!

Klem
Hanne Kristin

Kilde: Facebook