Foto: www.kristofferthuestad.com

Velkommen til ei svært lærerik toppturhelg på Gjendesheim!

Fredag kveld: Turplanlegging og skredvett teori i kjellarstova. Oppstart etter middagen kl 2000. Alt frå utstyrsgjennomgang, planlegging av ruta, trygge vegvalg, bruk av varsom.no, ulike testar og værfenomen du bør være obs på i forhold til skredfare.

Laurdag: Etter ein god frokost kl 0800, der vi smører dobbel niste, er det klart for å ut i fjellet. Dagen består av praktiske øvelsar ute i terrenget, der fokuset ligg i læring og praktisk tilnærming i forhold til skred og det å være på ein fjelltur på ski. Kameratredning, trygge vegvalg og gjenkjenning av skredterreng er fokuset denne dagen.
Vi er ute til ca 1630, litt avhengige av været, før vi trekker ned til Gjendesheim der stampen er varm frå kl 1700. Her kan ein kose seg fram til kl 1900, då det blir servert ein fantastisk tre rettars
middag laga på lokale råvarer. Etter middag har vi det sosialt i kjellarstova, med litt film, foredrag, historiar etc.

Søndag: Etter ein god frokost kl 0800, der vi smører dobbel niste, er det klart for å ut i fjellet. Dagen består av praktiske øvelser ute i terrenget, der fokuset ligg på snoprofil, caseløysing, sporvalg og litt repetisjon frå dagen før. Vi er tilbake på Gjendesheim ca kl 1500, slik at dere får dusja og skifta før dere kjører heimatt.

Vi tilstrebar å ha maks 6 deltakere per vegleiar på våre kurs.

Pakketilbud: Introkurs to dager, alle måltider og overnatting i to døgn på firemannsrom: 4350,- (DNT-medlemmer)

Kurset arrangeres med veiledere fra Gjendeguiden AS i samarbeid med Gjendesheim

Booking og spm om kost og losji per e-post til: (oppgi dato og kursnavn)

Spm om kurset og dets innhald til:

Velkommen på kurs

Kilde: Facebook