Dølinger! Forén eder! Vi skal til Hemsedal!

18. januar inviterer Studentsamfunnet alle studenter ved Westerdals Oslo ACT til en knallhelg på fjellet i Skandinavias alper! For 1650,- kr kan du, om du er heldig, ende opp med å stå side om side ned bakkene med Ingrid Wigernæs, Hemsedals ski-stolthet (ingen garanti da hun er nesten 90 år..). Det vi derimot garanterer er at du får:

· Overnatting i leiligheter i Fjellandsbyen (4 og 6 pers pr. leilighet)
· Sengelinne (sengetøy og håndkle) utlagt på rommene
· Sluttrengjøring av leilighetene etter utsjekk
· Skikjøring under oppholdet (heiskort er inkludert)
· Fet stemning
· Mat og annet moro på hyttene

Har du aldri stått på ski før? Eller føler du deg så godt som proff? I Hemsedal har de løyper som passer for alle, alt fra barneområdet til offpistemuligheter. Det vil bli en heftig helg med høy fart i bakkene og afterski-boost med dj. Det er begrenset med billetter, så her gjelder det å kjapp i løypa og bestille tidlig!

BILLETTER (NY PRIS)
Fullpris uten buss: 1650,-
Fullpris med buss: 2000,-

Billettene blir lagt ut onsdag 25. oktober, så her er det bare å gjøre seg klare til startskuddet! Og husk; dette er bare for studentene ved Westerdals Oslo ACT og deres venner!

Kjøpet er bindene, og Studentsamfunnet er ikke ansvarlig for refundering av kjøpt billett eller erstatting av tapt billett. Billettprisen kan variere frem mot slipp av billetter.

Kilde: Facebook