09-11 mars, toppturhelg i Hemsedal

I samarbeid med Hemsedal Turlag, som står for lokal guiding og kunnskap om hvor vi kan finne de beste forholdene, jakter vi topper og flotte nedkjøringer. Hemsedal har et bredt spekter av topper å ta av, og hvilke topper som skal bestiges
detaljplanlegges kvelden i forveien. Det gjelder å utnytte de gjeldende vær og føreforholdene best mulig for å sikre den beste skiopplevelsen!
Turen går opp og ned over mange høydemeter, så brukbar fysisk form og randonee/telemarkutstyr anbefales.
Reise med privatbiler, hvem som kjører koordineres av turkordinator. Har du anledning til å kjøre si i fra. Avreise/oppmøte i Drammen ca kl 17.00. Reisetid ca 3 timer. Overnatting i Klubbhus med rom, kjøkken oppholdsrom og dusj. Deltakerne lager felles middag på lørdag, turkoordinatorer handler inn til dette. Frokost/niste medbringes av den enkelte ut fra eget ønske. Er det spesielle behov i forhold til mat, vennligst si i fra så dette kan løses på best mulig måte. Utstyr: Randonee/Telemarkutstyr, bekledning til å takle de gjeldende værforholdene, ryggsekk med ekstra klær, nødvendig utstyr og niste, sengetøy/lakenpose, håndklær. Skredutstyr/øvrig sikkerhetsutstyr for topptur bør medbringes, noe sikkerhetsutstyr vil være felles.

Fakta fra administrasjonen:
Påmelding 23.02.2018
Terreng Kupert
Vanskelighetsgrad krevende
Passer for Voksne, Fjellsportinteresserte

Arrangeres av DNT Drammen og Omegn DNT Fjellsport Drammen
Pris: Overnatting ca 250,- pr døgn, betales med Vipps/kort på overnattingssted. Felles mat og eventuelt andre utgifter fordeles på deltakerne.

Transport/bilkostnader fordeles etter fjellsportgruppas retningslinjer: 35,- pr. mil pr. bil fordeles på antall i hver bil. Ta med kontanter til utgiftene utenom overnattingen.

Påmelding er bindende i forhold til kostnader til overnatting. Kart: Hemsedal Turkoordinator: Frode Abbedissen, 91152695, Frode Graff,

Påmeldingsfrist: 23. februar Gradering: Krevende.
Maksimalt antall deltaker: 16

Kilde: Facebook