Sommerrevyens gjesteartist i år er ingen ringere en Simon Andersen – han fra tv serien Syv Søstre. Han har i mange år deltatt i sommershow langs kysten i Vestfold. Simon har over 30 revyer bak seg, og kommer rett fra sitt eget sommershow ”Bare Simon”. Nå er han superklar for Sommerrevyen i Sandnes.
De andre faste i ensemblet er også superklare for sommerrevy: Tore Lie, May-Lis Stangeland, Trond Hanssen, Tone Salomonsen og Petter Aagaard.

Nytt i år er Bryggejam – En uformell og røff nachspiel jam session. Denne starter etter en kort pause etter allsangen før det igjen blir en musikalsk opplevelse inn i sommernatten. Her kan alt skje, og hvem som helst kan dukke opp på scenen. Bryggejammen blir ledet av Petter Aagaard. Med seg har han Bjor Bohne på gitar, Bernt Yngve Kvam på trommer og Thomas Kvam på bass.

Teltet vil i år stå helt nede ved bryggekanten med en fantastisk utsikt over Sandnes indre havn. Hva er vel ikke bedre en å starte sommeren med god mat, revyshow, allsang og bryggejam langt ut i den lyse sommernatten, bokstavelig talt blant tang og tare? Det blir MARITIMT i Sandnes i år.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår sjette sommerrevy på rad. Atle Hundsnes er kapellmester for vårt sju manns orkester. Regien er ved Trond Hanssen
*******************************
Programmet for kvelden:
Teltet åpner – 1 ½ time før.
Velkommen til matservering og forfriskninger. Humlen bar åpner 1 ½ time før tidspunktet på billetten. Møt opp i god tid.

Revyshow – varighet ca 1 ½ time.
Revyen starter på tidspunktet som står på billetten. Matserveringen stenger og Humlen bar stenger selve baren. Det blir kun servering fra alle humlene våre som vil surre rundt ved bordet nær deg.

Allsang – varighet ca 1 time.
Humlen åpner igjen

Bryggejam – varighet ca 45 minutt.
Humlen holdes åpen
********************************
SPILLEPLAN
(forbehold om ekstraforestilliger)

Fredag 01. juni kl 19:30
Lørdag 02. juni kl 18:30

Fredag 08. juni kl 19:30
Lørdag 09. juni kl 20:00 (etter Nordsjørittet)

Fredag 15. juni kl 19:30
Lørdag 16. juni kl 18:30

Fredag 22. juni kl 19:30
Lørdag 23. juni kl 18:30

Kilde: Facebook