Skyt når det passer deg. Åpent 24/7.

Betjent mandager 18-20 og søndager 12-14.

​Kontakt oss på leirdue@srjf.no eller 907 88 053.

Banen tilbyr en rekke ulike jaktrelaterte skuddmuligheter med 50 kastere på 8 ulike standplasser. Med sikkerhetskurs og elektronisk duekort, kan du skyte alle dager året rundt. Alle oppfordres til å kjøpe duer på det elektroniske kortet som du fyller opp ved behov. For å få kjøpt duekortet må du ha bestått jegerprøven eller være konkurranseskytter. Kortet er ikke personlig, så flere kan skyte på samme kort. Innehaveren er da ansvarlig for alle som benytter kortet. Duekortet og sikkerhetskurset koster 200 kr. Duer koster fra 50 kr/ 25 stk og patroner fra 35 kr/25 skudd. Meld deg inn i Ungdomsgruppa og skyt gratis når de har skyting, hver tredje mandag.

Vi har åpen skytedag mandager mellom 18:00 og 20:00. Vi har bare stengt i juli, jula og på offentlige fridager. På mandager kan du ta sikkerhetskurset, låne hagle og be om hjelp/instruksjon. På søndager fra 12 til 14 kan du fylle opp kortet og låne hagle, men ikke få sikkerhetskurset. Med ammunisjon, duekort og sikkerhetskurs, kan du skyte når det passer deg på et av Norges beste leirdueanlegg. På de bemannede skytingene på mandag og søndag kan alle skyte.

Banen ligger langs E39 ca 6 km sør for Statoilstasjonen på Ålgård. Ta av til Skurve Sør, sving høyre to ganger og kjør 100 m nordover forbi Kranskolen. Her tar du til venstre hvor det er skiltet Rogaland Jægerklubb/Villmarksenteret. Kjør 200 m og ta svakt høyre forbi Gjesdal Skytterlags klubbhus.

Kilde: