Nærbø Røde Kors RØFF tilbyr ungdom mellom 13-17 år en sosial, spennende og utfordrende aktivitet som involverer friluftsliv, redning og førstehjelp.

Facebookside: Nærbø RØFF Ring Morten: 94858633

Hva er egentlig RØFF??

RØFF er et tilbud til deg mellom 13 og 17 år som er glad i spenning og liker å utfordre deg selv. Hvis du vil lære hvordan du skal klatre opp en fjellvegg og rapellere ned igjen, elvepadling, eller å redde liv bør du lese videre – eller melde deg inn med en gang, for det er helt gratis å bli medlem. RØFF står for Røde Kors Friluftsliv og Førstehjelp, og er del av et samarbeid mellom Røde Kors Hjelpekorps og Røde Kors Ungdom. Som en del av Norges Røde Kors er tilbudet tilgjengelig for ungdom over hele landet.

Hva som skjer i din gruppe er mye opp til deg, fordi RØFF først og fremst drives av medlemmene selv. Dere har gode veiledere som hjelper til, og hvis dere vil gjennomføre en god idé, har du hele Norges Røde Kors i ryggen, men det er dere medlemmer som bestemmer hva RØFF skal være. Mange RØFF-grupper har sider på Facebook som viser litt av alt som skjer ute i lokalgruppene.

Mange av RØFF-gruppene er aktive på Facebook, og det er her mye av den praktiske informasjonen i lokallagene deles. Finner du en gruppe i ditt nabolag? Se andre lokale Rogalands-grupper på Facebook:

Karmøy RØFF

Bryne RØFF

Kilde: www.facebook.com