Endelig! Nytt innslag med Tomra Pjolter- og Salmesangforening!

Musikalske gjester for anledningen: Sangerinne Åse Britt Reme Jakobsen og lyrisk sopran Stephanie Lippert.
Affiliert salmesanger, senior kvartermester Kristian Bjelland, truer med å synge "O store Gud" i andre sett.

I tillegg vil Prest i Mariakirken, Hildegunn K Isaksen, og domprost i Bergen, Jan Otto Myrset, møte pubinnehaver Rolf Nitter og musiker Bjørn Tomren til samtale i pausen.

Bjørn Tomren og Hallvar Djupvik, to betydningsfulle medlemmer fra Tomra Pjolter- og Salmesangforening, kommer til Dr Wiesener søndag 14 januar for å synge helga inn. Det blir gjenhør med salmer som ”Himmelske Fader”, ”Eg veit i himmelrik ei borg” og ”Eg er framand”, mens livlegen serverer herligste pillehytter.

Åse Britt Reme Jakobsen og Stephanie Lippert har passert foreningens nåløye og får blir med som musikalske gjester.

Så er du glad i pjolter og salmesang vil du ha en velsignet stund på Dr Wiesner, søndag14 januar. Døren er høy og porten er vid på dette byens livsbejaende utested. Og sangen starter klokka 20:30.

I pausen vil prest i Mariakirken, Hildegunn K Isaksen, og Domprost i Bergen, Jan Otto Myrseth samtale med pubinnehaver Rolf Nitter og musiker Bjørn Tomren om alt fra salmesang, kjærlighet, pjolterdrikking og medmenneskelighet.

Hallvar Djupvik, tenor fra Tomrefjord, Møre og Romsdal, er utdannet fra Musikkonservatoriet i Kristiansand og Operaakademiet i København. Har vært fast ansatt i Den Norske Opera og Ballett, men jobber nå som solist i inn- og utland. Hallvar har gestaltet roller som Alfredo i La Traviata, Don José i Carmen og Don Ottavio i Don Giovanni. Har gjennom sitt virke mottatt en rekke stipend og priser.

Bjørn Tomren, artist og vokalutøver fra Tomrefjord, bosatt i Bergen. Har en bachelor i filosofi fra Universitetet i Bergen og er kjent fra blant annet jodle og trekkspillduoen Polkabjørn & Kleine Heine. I en periode opptrådte han med Ole Paus i bandet Kniven På Strupen. Utmerket seg i Verdensmesterskapet i strupesang i Tuva sommeren 2017 og har sin egen strupesangtrio; Horse with no Name. Slipper snart sin egenkomponerte plate med samboeren Åse Britt Reme Jakobsen.
Bjørn Tomren har også verdensrekorden i Norge på langs; i kajakk, til fots, på ski og i robåt.

Åse Britt Reme Jakobsen Foruten samarbeid med alt fra Miranda Lee Richard til Morten Abel, har hun i den senere tid bemerket seg på byens jazzscener og har blitt kapellmester på Bonanza på Chagall i Bergen. Åse Britt er for tiden aktuell med nytt band i lag med med HP Gundersen; ”Chinatown Bluesband”, og er i tillegg straks klar med duo-plate i lag med Bjørn Tomren.

Stephanie Lippert, svensk prisbelønnet og bejublet lyrisk sopran, med en allerede lang fartstid som operasangerinne bak seg. Hennes hovedrolle i Sven David Sandströms nye opera ”Under en kvinnas hjârta” i Piteå Kammeropera, i fjor høst ble lovprist av kritikere fjernt og nært.

Og alle hjerter gleder seg!

Kilde: Facebook