KaSkjerBergen Jubileumsfestival!

KaSkjerBergen fyller ett år i februar og vi feirer med en tre dagers lang festival! De første dagene i februar arrangerer vi tre forskjellige eventer innenfor hovedkategoriene vi dekker i kalenderen vår: utstillinger, uteliv og konserter.

01.02.18 - Fotoutstilling på Isotop
02.02.18 – Klubbkveld på Østre
03.02.18 – Konsert- og klubbkveld på Klubb KOK

01.02.18. -- ISOTOP
Tid: 19:00-22:00
Cc: 0,-
Åpent for alle
Sted: Isotop Fellesatelier

Tre unge fotografer samler seg på Isotop torsdag 01.02.18 for å stille ut et utvalg av egne bilder:

Hilda Holmdahl ft. Kine Ulvestad
Synne Sofi Bårdsdatter
Isak Andersen presenterer:

En eksklusiv fotoutstilling laget for anledningen. Fotografene har gått sammen rundt et tema og tolket det på sin egen måte. Vi stiller óg ut et knippe av klærne til Kine Ulvestad ( 2mpressure ) som er med i motivene i bildeserien. Både trykk og klær vil være til salgs. Utstillingen begynner kl. 19.00 og varer til rundt 22.00. Vi serverer vin så lenge det rekker, men det er óg mulig å ta med egen drikke!
//DJ: Mato Polo

02.02.18 - ØSTRE
Tid: 22:00 - 03:00
Cc: 50,-
Sted: Østre
Alder: 18

Vi kjører opp en drøy fredagsklubb på Østre med to forskjellige DJ’er til kun 50,- spenn inngang.

Niilas
Niilas har farlig lang erfaring med klubbopptredener. Han har spilt på diverse festivaler i Norge, blant annet EKKO festivalen i Bergen og et kl 05:00 om natten- set i midnattssol på trænafestivalen. Niilas er kjent for sine stødige remixer av låter som: Sondre Lerche sin Despite the night og EMIR sin første hit-singel Faller. For et år siden gjorde han det 20 minutters lange bestillingsverket Vinter som er et must å høre musikkinteresserte.

Soundcloud: https://soundcloud.com/niilas
Vinter: https://soundcloud.com/niilas/vinter
Faller: https://open.spotify.com/track/4aXUxy4mOnhIsm3DeM2Tvk

Tariq
Det har vært et tomt vakuum på den bergenske klubbscenen det siste året. Tariq Hindic forsvant sporløst, men er nå tilbake for å gjøre et etterlengtet dj-set. Hvis man har vært på klubb med Tariq på Østre før vet man at det er en svett affære man ikke klarer å rive seg løs fra før lyset går på og man blir dradd fra dansegulvet.

Soundcloud: https://soundcloud.com/tarik-hindic

03.02.18 – Klubb KOK
Tid: 22:00 - 03:00
Cc: 150,-
Sted: Klubb KOK
Alder: 20
Konserter: Angelo Reira, S.A.U.S
DJ: Mato Grytten

Vi samler det beste av bergensk rap på Klubb Kok lørdag 03.02.18. Angelo Reira aka Tunge Trond stepper opp med en pose bangers. Angelo har sluppet klassikere som Kirikou og Kolossal type ting og slipper snart albumet God mornings Norge. Trond er garantert Norges neste største rapper og et must å få med seg.

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/108MBqDoWGVHCyUNfOj47O

Det nyeste tilskuddet til den Bergenske rap-scenen er en blanding av både nye og gamle legender. Vågard fra A-laget, Hazy, Kikkan og Amadou fra DV71 og Mato Polo har funnet sammen for å starte en ny æra innenfor klubbkonserter i Norge. S.A.U.S koker opp en saftig gryte med oppsig på klubben før den senere blir revet ned av den notoriske dj-duoen Mato Grytten. Dette blir gruppens andre konsert og vi gleder oss til å høre låter fra den påventede utgivelsen deres.

Kilde: Facebook