Vi tilbyr 21 spennende butikker som gjør at senteret blir det beste utgangspunktet for en handletur i byen. Nærmeste nabo er postkontoret og hele kommuneadministrasjonen, og i umiddelbar nærhet ligger både Torget, Vågen og Stavangers gågater.

Senteret har over 150 parkeringsplasser under tak. Vi har også 170 parkeringsplasser oppe på taket etter klokken 15. Parkeringen på taket har innkjøring fra lyskrysset på Løkkeveien. Du får også direkte adkomst til Straen Senteret via det nye parkeringsanlegget P-Kyrre, her finner du over 300 plasser. P-Kyrre har også innkjøring fra lyskrysset på Løkkeveien. Alle plassene har direkte adkomst til senteret, ved enten trapp, heis eller rullebånd. Vi har rullebane som er tilpasset for rullestolbrukere.

Straen Senteret dekker de fleste bransjer, vi har både selvbetjent Vinmonopol, samt apotek å tilby våre kunder.

Straen Senteret eies 100 % av Øgreid Eiendom som er blant de mest aktive aktørene innenfor utvikling av nærings- og boligeiendom i Stavanger – regionen. De har en betydelig aktivitet innenfor utleie av næringseiendom, og er av de største eiendomsbesitterene i Stavanger sentrum

Velkommen til oss!

Kilde: www.straensenteret.no