Vi gleder oss til ny runde med FløyenKids sommerCamp, og inviterer uteglade barn fra 8-12 år (må fylle 8 år i løpet av 2018) til en aktiv sommerferie på Fløyen.

FløyenKids sommerCamp er et godt sommerferie alternativ til SFO.
Mandag- Fredag fra kl 08.00- 15.30
Pris: 2850 kr

Målet med uken er "gøy sammen". Vi skal leke masse, lære å lage gøy turmat ute, padle kano, bueskyting, klatre, teste ziplinen, dra på ekspedisjon i Byfjellene, være med på KunstKab med KODE og lage vår egen utstilling!

Samarbeid med KODE
Vi fortsetter vårt gode samarbeid med KODE. Vi "bytter barn" med barna som er på sommerskole hos KODE torsdagen. KODE kidsa får uteaktivitet på Fløyen og FløyenKidsa får bli med på KunstLab på KODE etter lunsj. Våre aktivitetsledere er selvsagt med våre barn på KODE. Fredagen avslutter vi FløyenKids Camp med felles utstilling og kakefest med KODE sin sommerskole på KODE kl 12.00.

Program uke 27.
Mandag 2.juli: FløyenKids bli kjent dag på Fløyen
Tirsdag 3.juli: FløyenKids superdag- spesiell aktivitet på Fløyen
Onsdag 4.juli: FløyenKids ekspedisjons dag.
Torsdag 5.juli: Camp Skomakerdiket. Aktiviteter ved Skomakerdiket på formiddagen. KunstLab på KODE etter lunsj.
Fredag 6.juli: FløyenKids aktivitetsformiddag på Fløyen. Utstilling og kakefest på KODE fra kl 12.00. *Merk at fredagen slutter vi kl 14.00.

Oppmøte: Barna leveres på Fløibanens nedre stasjon hver dag kl 8.00, og hentes ved Fløibanens nedre stasjon kl 15.30. Vi tar Fløibanen sammen til Fløyen. Barn som ikke leveres i tide, må følges til Fløyen av sine foresatte. *Merk at fredagen avslutter vi kl 14.00 på nedre stasjon Fløibanen.

Klær og utstyr: Det er svært viktig at barna er kledd etter vær og temperatur. Alltid ha ekstra varm genser og sokke bytte i sekken. Vi anbefaler at barna har sin egen sekk med mat, drikke, sitteunderlag og bytteklær hver dag.
Alle barna får låne utstyr som kreves på FløyenKids sommerCamp av oss på Fløyen. Mobilen skal ligge avslått i sekken hos barna gjennom dagen.

Mat og drikke: Alle barn må ha med egen niste og drikke hver dag. Vi oppfordrer til å ha sunne nister. Aktive barn er sultne barn. Ekstra god niste og rikelig med drikke er å anbefale. Barna kan fylle på vannflasken sin på Fløyen.

Påmelding
Bindende påmelding og betaling online, med navn på barnet og foresatte, fødselsdato og kontaktinformasjon.
Nærmere program for dagene, navnelister og ytterligere informasjon sendes ut i begynnelsen av juni.

Vi har kun 20 plasser. Førstemann til mølla.

Våre instruktører på Fløyen har pedagogisk bakgrunn og lang erfaring med barnegrupper fra idrett og friluftsliv.

Spørsmål?
Kontakt leder av aktivitetsavdelingen, Guro Øvsthus; / mobil: 47 68 15 05
Barn med spesielle behov eller allergier må informere om dette i forkant til Guro Øvsthus.

Vi gleder oss til å se deg og til aktive gøye sommerdager på FløyenKids Camp!

Kilde: Facebook