Du store all verden som vi gleder oss! Eva Weel Skram kommer til Verket Scene.

Eva Weel Skram, har hatt flere fantastiske år bak seg etter at hun deltok på Hver Gang Vi Møtes. Der sang hun seg inn mangt et hjerte blant annet med sin nydelige versjon av Henning Kvitnes’ Evig Eies (kun et dårlig rykte).

Siden den gang har hun sammen med sin ektemann og gitarist, Thomas Stenersen, allerede rukket å turnere Norge rundt for fulle hus flere ganger. På samvittigheten har hun blant annet to utsolgte hus i Operaen i Oslo, utsolgt Sentrum Scene samt fulle konserthus over hele landet.

2016 ble toppet med tittellåten «Selmas Sang» til NRKs nye juleklassiker «Snøfall», som ble meget populær i de tusen hjem og som allerede er på vei til å bli en moderne juleklassiker.

Med seg på turné har hun helt nye låter fra sitt første norskspråklige album som slippes våren 2018 og som man allerede har fått en forsmak på med singlene Hold meg og Berre La meg vær , i tillegg har hun med seg utvalgte låter fra Hver Gang Vi Møtes, gamle hits ikledd nye drakter og en og annen overraskelse.

Eva er ikke fremmed for å by på seg selv fra scenen, så om du har lyst å bli bedre kjent med både Eva og hennes nydelige stemme er det bare å glede seg til konsert.

Sist Eva spilte i Moss på Parkteatret i februar 2017 forsvant billettene fort, så det kan være lurt å være tidlig ute om man vil sikre seg billetter til konserten

Kilde: Facebook