Kranium + Nico D || Fredag 09. mars 2018 || Cosmopolite Scene || Forhåndsbilletter: http://bit.ly/2EVdAOJ || Pris: 340 kr + avg. || 18 år leg. || Support: DJ LIZ (Oh Mama! Crew) & Telefongrl (Phylis Ama Boateng)

Fans av dancehall/reggae av høy kvalitet har all grunn til å glede seg til 09. Mars 2018 og konserten med Kranium & Nico D!!

::::★Kranium★::::
Kranium kommer til tigerstaden og Cosmopolite med et arsenal av hits som "Nobody Has to Know", "We Can", "Stamina" og "Can't Believe" med vokalbidrag fra blant annet Ty Dolla $ign, Wizkid og Tory Lanez. Den New York baserte jamaikaneren med silkestemmen blander dancehall/reggae med Rnb og afrobeats på en livlig og fengende måte.

Han slo igjennom med monsterhiten "Nobody Has to Know" i 2013, en låt som toppet Itunes-listen "Top Reggae Songs" og ble beskrevet av det anerkjente magasinet Complex som sommerlåten 2014 og høstet tilsvarende rosende kritikk av musikkmagasinet The FADER. Låtens enorme popularitet medført at Drake lagede en cover som han fremført på hans verdensturné "Would You Like a Tour?" i 2014.

Disse siste årene har vært innholdsrikt med opptreden på BET Awards og Notting Hill Carnival, platekontrakt med Atlantic Records og nominasjoner som "Best Reggae Act" på MOBO Awards (Official), noe som har medført at Kranium på få år har etablert seg som en toneangivende artist innen dancehall/reggae. Kranium ga ut den RICKY BLAZE og LMR Pro produserte albumet "Rumors" i 2015. Album inneholdte låter som "Lifestyle", "History" og "Stamina", låter som også har gjort det skarpt på Itunes.

::::☆Nico D☆::::
Helt siden den franskfødte oslosangeren, Nico D skrev skandinavisk musikkhistorie i 2009 ved å gå til topps på de jamaicanske hitlistene med den Jah Mason-gjestede rootsreggae-låten "Ruff Times», har han vært en av Nordens fremste reggaeartister.

De siste årene har Nico D gjort seg bemerket med opptreden på noen verden største reggae-festivaler, turne i Frankrike, samt monsterhiten og spellemannvinneren "Engel", en låte som kom til i samarbeid med Admiral P. Glede deg til en kveld med gamle slagere som "Ruff Times", "Engel", "Kingston Girl", "Trouble In Paradise" mm., samt nyere låter som "Datt ned fra himmelen", "Han Smiler" og "Guide My Steps".

---DJ LIZ (Oh Mama! Crew)---
Boss Mama Liz har vært fast inventar på klubber i Oslo og i resten av landet i mange år, i tillegg til å ha spilt i en rekke byer i utlandet; Cape Town, London, NYC, Baltimore, Rio de Janeiro, Zanzibar og Hanoi for å nevne noen. Hun har varmet opp for artister som blant annet; Konshens, The Game, Wu-Tang Clan, Tanya Stephens, Snoop Dogg, Sneakbo, Iyanya, KCee og Nelly, både med og uten crewet sitt; Oh Mama! Crew som hun startet i 2010.

Facebook: http://facebook.com/djlizohmama
Soundcloud: http://soundcloud.com/djliz
Instagram: @ohmamalizzy
Twitter: @ohmamalizzy

::::★Telefongrl – Cool Girl Alert★::::
Telefongrl er en myteomspunnet DJ som startet karrieren i Oslo. Hun er inspirert av artister som Skepta, J Hus, Kojo Funds, Roy Woods og Maleek Berry. Telefongrl er kjent for å skape gode vibes på overfylt dansegulv på blant annet Uhørt, ANGST BAR, Parkteatret, Paul's boutique, Skippergata 22 og Dattera til Hagen. De siste årene har hun tatt Oslos uteliv med storm gjennom å spille RnB, Hip-Hop, UK Grime med et hint av afrobeats og dancehall i skjønn harmoni.

NB!! Billetter som kjøpes i døra koster 420 kr.

Kilde: Facebook