Ingrid Dyrnes lager norsk populærmusikk med et hint av Disney, spenstige akkorder og lekne arrangement. Uttrykket nærmer seg innimellom et lite og litt annerledes symfoniorkester. Konserten her på Antikvariatet er den første fulle konserten de gjør sammen etter å ha gjort flere spillejobber og spilt på Torget under Julemarkedet.

Ingrid liker mye og lurer på mye. Hun skriver ærlige tekster på Kristiansundsdialekt og spiller gjerne på flere strenger sammen med bandet Nedsatt Oppførsel. Med i Nedsatt Oppførsel er Henriette Øfstedal Kolset på trommer og perkusjon, Mattis Daae på gitar og Anders Kjærstad på bass og banjo. De er dårlige på å være stille, men kan ellers å oppføre seg akseptabelt – i følge Ingrid. Ingrid selv synger og spiller tangenter.

Musikkvideo ”Ein tredjedel”: https://youtu.be/Qzx6jgqdA

Ingrid Dyrnes slapp sin første singel, ”Ein tredjedel”, sammen med Nedsatt Oppførsel i oktober. I løpet av året slipper de helt klart ny musikk, kanskje til og med ei full plate om alt går etter planen. Julesangen ”Hjæm te jul” som Ingrid ga ut i 2016 har blitt spilt på NRK P1. I 2010 ga Ingrid Dyrnes ut albumet ”Åpne blikket ditt”.

Cover: Hatten går!

Kilde: Facebook