Bli med til fargerike INDIA

I en fredfull oase langs Goas strender ligger vårt retreat Devarya Wellness, her kan du puste, og nyte yogelivet. Du våkner til solfylte dager, lyden av havet, organiske måltid og vennlige smil. Dette er yogareisen hvor du kan gjennoppdage deg selv og finne ro i kropp og sinn. Vi får Ayurvedisk worksop, privat konsultasjon og massasje. Utflukt til krydderplantasje og opplevelser på indiske lokalmarked venter. I tillegg til daglig yoga blir det masse tid til deilig strandliv, med sunne forfriskninger.

PASSER DEG SOM
- Ønsker en rolig ferie i sol og varme
- Verdsetter gode råvarer og hjemmelaget mat
- Ønsker å bli bedre kjent med deg selv
- Ønsker å bygge styrke både mentalt og fysisk
- Er nysgjerrig på yoga eller ønsker dykke dypere i egen praksis

DEVARYA WELLNESS
Devarya er spesialdesignet for å hylle det fargerike og mystiske India. Atmosfæren inspirer til personlig utvikling og spirituel vekst. Her kan du rense kroppen, finne indre ro og revitalisere din energi i miljøvennlige omgivelser. I restauranten på stranden får du servert, sunne og organiske måltid, i kombinasjon med supermat for detox for de som ønsker dette.

Det er to svømmebasseng med saltvann og tilhørende solsenger du kan nyte så mye du vil. Det er to flotte yoga shalaer utendørs hvor vi skal praktisere vår yoga. Her finnes alt av utstyr, stropper, blokker og bolstere for å støtte din yogiske utvikling. Det er ca 100 meter til nydelig sandstrand. Stranden er ren, veldig trygg og vi får gratis solsenger her.

Vi har også restauranten vår på stranda! Fint sted å gå tur, vannet er ca 23-26 grader. Bassengene på hotellet er også med saltvann.
Rommene våre er lokalisert i Devaryas tropiske «bakgård» og blander sømløst Goansk Portugisisk arv med Rajastansk luksus.

Vært rom er levende og en opplevelse i seg selv, her kan du virkelig føle energien. Hvert rom er basert på kroppens chakraer. Rommenes dekor er håndplukket for å reflektere disse chakraene, og naturens elementer.

Spesifikasjoner: Eget bad, håndklær, aircondition, takvifte, balkong, skap og myggnetting på forespørsel. Det er også wifi på stedet hvis det er ønskelig.

YOGALÆRERE
Inga Maria Beddari fant sin dharma etter en lengre sykdomsperiode i 2011, og har siden den gang vært gjennom flere studier, workshops og kurs innen barneyoga, vinyasaflow yoga, yinyoga, terapeutisk yoga og meditasjon med flere anerkjente lærere. Hun har siden 2014 undervist på fulltid som yogalærer og holdt yoga reiser / retreats i inn og utland, og åpnet sitt helt eget yogastudio i Drammen 2016. Hennes hjerte banker for å formidle autentisk yoga gjennom Vinyasa sjangeren Embodied flow, og fordyper seg nå i yoga-medisin.

Hennes stil er overraskende blanding av styrke, lekenhet, humor og ydmykhet. Hennes timer er kjent for å være utforskende, nysgjerrig, kompleks og fylt med deilige søte kryddermikser som tidvis er krevende og utfordrende - men likevel deilig befriende på vann og på land. Timene er tilgjengelig for alle som ønsker å utvikle sin fysiske praksis på lik linje med det sjelelige hvor psykologi, anatomi og biomekanikk er sentral.

Rebecca Van Eck underviser HATHA ved Inkkayoga - og har jobbet med gruppetrening i ti år, på Drammensbadet har hun jobbet siden 2010 med Vanngynastikk, Afro Power Dance, Shbam, Styrketrening, Pilates og nå yoga. Rebecca har selv kjent på hvordan det er å ha en kropp som ikke lystrer, og har brukt yoga som medisin for å få rygg og skuldre til å fungere i hverdagen. Slik ble hun introdusert for flere fordeler ved yoga, som det å lære å puste, slappe av og forbedre selvtillitten. Hun har sin 200 TTC (Yogautdannelse) fra Goa. Rebecca er nylig utdannet personlig trener og vil lage individuelle tilpassninger til din yogapraksis ved behov. Rebecca underviser også i Vinyasa, yin, hatha og restorativ yoga.

DATO
23 november - 2 desember 2018

PRIS
kr 21 600,-

BOOKING
https://www.jomfrureiser.no/yogareise-til-india

Kilde: Facebook