Vi må dessverre flytte datoen til den planlagte konserten med Eva Weel Skram 27.april til onsdag 14.november.

Kjøpte billetter gjelder på ny dato, men hvis datoen ikke passer refunderer vi selvfølgelig billettene. Ta i så fall kontakt med oss på e-post for mer info. Send gjerne med kopi av billetten som skal refunderes som vedlegg.

Eva er selvfølgelig lei for at hun ikke har mulighet til å spille konserter i april, og sender oss denne beskjeden.

"Eg har i over eit år no slitt med stemma pga polypp på stemmebåndet, og har prøvd å bli kvitt den med å unngå å snakke i ukedagene mellom konsertane. Trudde det skulle bli bedre etter en del stemmekvile i januar, men det har dessverre blitt verre og no er einaste løysninga i følge legen å operere bort polyppen, viss ikkje risikerer eg at den blir større. Operasjonsdatoen er satt til torsdag 19.april, og deretter følger 9 veker med taushet og opptrening med logoped. Etter det skal stemma være tipp topp. Eg er fryktelig lei meg for at eg dermed ikkje kan gjere konserter som i utgangspunktet er satt i denne perioden. Håper dåkke forstår og at eg kan få komme tilbake og gjere konsertane når eg er frisk igjen!!

Mvh Eva"

Eva Weel Skram, som for mange er kjent fra bandet Eva & The Heartmaker, har hatt to fantastiske år bak seg etter at hun deltok på Hver Gang Vi Møtes. Der sang hun seg inn mangt et hjerte blant annet med sin nydelige versjon av Henning Kvitnes’ Evig Eies (kun et dårlig rykte). Siden den gang har hun sammen med sin ektemann og gitarist, Thomas Stenersen, allerede rukket å turnere Norge rundt for fulle hus flere ganger. På samvittigheten har hun blant annet to utsolgte hus i Operaen i Oslo, og en haug med festivalopptredener for å nevne noe.

Fjoråret ble toppet med tittellåten «Selmas Sang» til NRKs nye juleklassiker «Snøfall», som ble meget populær i de tusen hjem. I tillegg ble hun i 2016 mor for første gang, og mens livet som turnerende småbarnsforelder er utfordrende, finner Eva styrke i de fantastiske tilbakemeldingene hun får fra publikum hvor enn hun spiller konserter. Med seg på turné i høst har hun helt nye låter fra sitt første norskspråklige album som er under innspilling nå, i tillegg til utvalgte låter fra Hver Gang Vi Møtes, gamle hits ikledd nye drakter og en og annen overraskelse. Eva er ikke fremmed for å by på seg selv fra scenen, så om du har lyst å bli bedre kjent med både Eva og hennes nydelige stemme er det bare å glede seg til konsert i teatersalen i april.

Sted: Teatersalen

Klokkeslett: 19.30

Nummererte sitteplasser

Kilde: Facebook