ARRANGEMENTET ER NÅ FULLBOOKET.

Ønsker du bedre ferdigheter i juridisk engelsk? Mange advokatfirmaer savner kompetanse innen juridisk engelsk blant jurister.

ELSA Oslo arrangerer igjen kurs i Legal English 12. og 13. februar i lokalene til advokatfirmaet Schjødt. Kurset har tidligere vært en stor suksess og plassene har blitt revet bort på minuttet!

Kurset holdes av Kevin Harris fra Acorn English Consultants, og det har tidligere vært holdt for flere kjente advokatfirmaer og på andre universiteter i Skandinavia.

Kurset vil bestå av to deler: Writing Modern Legal English og Drafting Contracts in Modern English. Formålet er å gi en grunnleggende innføring i juridisk engelsk. Dette er relevant for utveksling og senere arbeidsliv.

Det kreves ingen spesielle forkunnskaper innen juridisk engelsk for å delta. Kurset er beregnet for studenter på alle avdelinger.
Det vil være en deltakeravgift.

Alle deltakerne mottar kursmateriale som kan brukes senere. Det vil og bli gitt et kursbevis som kan legges ved CV’en, betinget av fullt oppmøte. Schjødt stiller med lett servering.

Påmeldingen åpner 10. januar. Mer info kommer da.

Mvh

ELSA Oslo

Kilde: Facebook