KOSMORAMA PRESENTERER: UTEVISNING ALENE HJEMME
// ARRANGEMENTET ER GRATIS //

Det nærmer seg jul, og det som for veldig mange setter julestemninga er filmene som ses om og om igjen på den koseligste tiden av året. For oss i Kosmorama-staben er Alene Hjemme en av disse filmene som har blitt en tradisjon å sette på så snart desember er i gang og adventsstaken er på plass.

I år har vi lyst til å ønske juletiden velkommen sammen med alle trondhjemmere som elsker filmen og hyggelige filmopplevelser like mye som oss. For å komme i den rette stemningen inviterer vi til utekino i bakgården på Cafe Ni Muser den 12 desember klokken 18:00. Arrangementet er gratis og åpent for alle, og det vil være mulighet for å kjøpe kakao, gløgg og noe godt å bite i på Cafe Ni Muser.

Så om du trenger et lite avbrekk fra eksamensperiode eller julestri, eller bare ønsker å ta med deg venner eller familie på noe hyggelig en tirsdag ettermiddag, kom å se film med oss da vel! Vi kan love god film i over gjennomsnittet hyggelige omgivelser.

Det vil bli satt opp varmelamper i bakgården hvor visningen tar sted, men vi anbefaler å kle seg godt.

Aldersgrense på filmen er 11 år. Engelsk tale og norsk tekst.
Filmen starter klokken 18:00, så vær litt tidligere ute for å sikre deg plass!

---------
ENGLISH

We wish to invite everyone in Trondheim to an outdoor-screening of Home Alone, tuesday december 12th at 6pm at Cafe Ni Muser. You will be able to buy hot cocoa, gløgg and something to eat at the café.

Bring your friends or family, and join us for a festive evening! The event is open for everyone, and free of charge. Recommended age restriction for the film is 11+. There will be heaters in the back yard where the screening takes place, but we encourage you to dress warm. The screening starts at 6pm, so show up some time before as the seating is limited.

Kilde: Facebook