Bli med på festen når Kari Bremnes, Morten Abel og Stage Dolls innlemmes i Rockheim Hall of Fame! Artistene vil være på scenen i Olavshallen store sal søndag 27.mai, når de hylles av artistkolleger og venner i en storslått seremoni. Årets programleder er Jon Niklas Rønning.

Å bli innlemmet i Rockheim Hall of Fame er den høyeste utmerkelsen en norsk musiker kan få. Dette blir en kveld spekket med store overraskelser, knakende gode artister, sterke musikkopplevelser og rørende samtaler. Det blir gjort opptak av seremonien, som blir sendt på NRK1.

Pris kr. 390,- (pluss avgift)
Billetter kjøpes i billettluka i Olavshallen eller på ticketmaster.no

Programleder er komikeren og tekstforfatteren Jon Niklas Rønning! Rønning er kjent fra komikerduoen Bye & Rønning som har laget egne TV-humorserier på NRK1, radioprogrammer og helaftens sceneforestillinger.

Velkommen!

Om artistene som innlemmes i Rockheim Hall of Fame denne kvelden:

Kari Bremnes

Kari Bremnes (født 9. desember 1956) er svært anerkjent som sanger, musiker og låtskriver. Selv om hun nesten utelukkende synger på norsk, har det ikke hindret henne i å nå ut til et betydelig publikum i bl.a. Tyskland. Hun er en svært god sceneartist og historieforteller, og har siden 1987 gitt ut 15 studioalbum av høy kvalitet. I tillegg kommer en lang rekke plater i samarbeid med andre artister. Hun har mottatt Spellemannprisen tre ganger, og har også blitt belønnet med blant annet Gammleng-prisen, NOPA-prisen og Edvard-prisen.

Morten Abel

Morten Abel (født 15. oktober 1962) har satt mange rekorder på både plate- og konsertmarkedet, og har klart å være ledende innen norsk rock i tre forskjellige konstellasjoner i tre forskjellige perioder: Først som medlem av Stavanger-bandet Mods på 80-tallet, deretter som frontfigur i The September When på 90-tallet, og i de senere år som populær soloartist. I 2015 kom artisten med sitt første soloalbum på norsk. Han har også medvirket i filmer og sceneforestillinger, og har selv skrevet musikk til teater og film.

Stage Dolls

Stage Dolls startet opp i Trondheim i 1983. Anført av låtskriver og gitarist Torstein Flakne skulle de få betydelig suksess med sin fengende hardrock. De debuterte med LP-en «Soldier’s Gun» i 1985, og oppnådde stadig bedre salgstall med oppfølgerne «Commandos» og «Stage Dolls». Også i USA fikk de mange fans. Singelen «Love Cries» gikk helt til 46. plass på den amerikanske Billboard-listen og bandet gjennomførte store utenlandske turneer. Torstein Flakne var i sin tid også sentral i suksess-bandet The Kids, og har dessuten medvirket på en lang rekke plateinnspillinger med andre artister. I 2010 gjorde bandet et vel mottatt comeback med albumet «Always».
---------------------

Kilde: Facebook