MusikalKollektivets Musikal Master program slipper løs 30 lokale talenter mellom 13 – 22 år ut i en fargerik, energibombe av en musikal, dog med en alvorlig og viktig undertone.
Skjønnhetsideal, rasediskriminering, holde mål og være god nok som den man er – spørsmål som er like relevante (dessverre) for alle den dag i dag.
Musikalen er en internasjonal Broadway suksess, som fortsatt går sin seiersgang verden over. Den har blant annet vunnet 8 Tony Awards, og viser frem den energiske 1960talls stilen innen dansemusikk, Downtown og Rythm and Blues. Her får du hits som «You Can’t Stop The Beat», «Welcome To The Sixties» og «Nicest Kids In Town»Baltimore 1962.
Tracy Turnblad er ei stor jente med stort hår og enda større drømmer. Hun har et mål for øyet - å danse på nasjonal tv og inn i hjertet på det lokale tenåringsidolet Link Larkin. Tracys audition gjør henne til en lokal stjerne over natten, og hun bruker sin nye berømmelse for å kjempe for integrasjon av svarte dansere inn i det lokale tv showet.
MusikalKollektivet byr på et fargesprakende «Feel Good Show». Så ta på danseskoene, slipp håret løs og kom!

Billetter på www.ringbillett.no
Voksne (o. 18 år) kr.280,- (inkl. avgift)
Barn, ungdom, studenter, gruppe (min. 6 pers) kr 170,- (inkl. avgift)

Kilde: Facebook