Izabell kommer til ULYDIG 10. mars!
Support: TBA

Izabell lager melodisk hiphop og kjennetegnes av sin tilbakelente flow over basstung beats. I 2014 debuterte hun med singelen "Ka vet du", da hadde hun nylig blitt kåret til landets beste kvinnelige rapper av NRK P3 og fått platekontrakt med Universal Music. Singelen ble umiddelbart listet på P3 og tatt med på soundtracket til filmen Haram. Etter suksessen med "Ka vet du" ble det mye oppmerksomhet rundt Izabell og hun har hatt flere TV-opptredener som NRKs "Sommerbåten" og TV2s "Amandaprisen". I 2015 slapp hun sin debut-EP "Honning & Aske» og hun har også rukket å slippe hele fire singler i løpet av 2017.

Billettsalg starter i januar
ID: 20 / 19 med studentbevis

Tidligere på dagen vil det også arrangeres Femfest hvor Chateau Neuf pyntes i feministisk ånd, og en hel lørdag er satt av til alt vi liker best; debatter og kulturelle innslag med noen av Norges feteste damer, dans, kule DJs, fete band, inspirerende work-shops og digg mat.

OM ULYDIG
ULYDIG er en konsertserie med kvinnelige artister innen hiphop og RnB i Skandinavia. Konsertene gir kjente og ukjente artister en scene de kan være ulydige på og vår visjon er å fremme mangfold på scenen så vel som innen sjangeren. Konsertserien er et samarbeid mellom Det Norske Studentersamfund, Konsertforeningen Betong og Feministisk Forum.

Kilde: Facebook