Marcus & Martinus kommer til Halden!

Lørdag 14. Juli kommer Marcus & Martinus til Fredriksten Festning i Halden. Dette er et familiearrangement med fri alder, så ta med hele familien og kom på konsert. Dørene åpner kl 16:00.

NYHET!
Norges mest joviale kar, Freddy Kalas, kommer også til Halden. Han går på scenen kl. 17.00. Marcus & Martinus spiller kl. 19.00.

FOR MER PRAKTISK INFORMASJON:
http://skyagency.no/eventer/marcus-martinus-14-juli-2018/

KJØP BILLETT HER:
https://tikkio.com/tickets/4256-marcus-og-martinus-fredriksten-festning-halden

**********
Marcus&Martinus skal på sin første Europa-turné, Moments Tour i 2018, og offentliggjør idag fem nye stopp. Dette er de eneste konsertene som blir avholdt i Norge i år - Bergen, Kristiansand, Tromsø, Halden og Trondheim.

Moments Tour har allerede solgt ut konsertarenaer i både Norge, Sverige, Danmark og Finland - de første ble utsolgt kun i løpet av 10 minutter!

Det er ingen tvil om at Marcus&Martinus har ekstremt lojale og ivrige fans fra hele Europa – og nå gleder de seg veldig til å spille større konserter rundt om i Norge, blant annet i Halden.

«Vi gleder oss masse til å komme til Halden. Vi har jo vært på ‘Allsang på Grensen’ flere ganger, og synes det er kjempemoro at et av de få stedene vi skal besøke i Norge i 2018 er Halden», sier Martinus Gunnarsen.

«Vi kommer med et nytt show som er fullt av fart og masse energi som vi håper dere i Halden vil like!», sier Marcus Gunnarsen.

Moments Tour besøker alle de nordiske landene, i tillegg til Tyskland, Sveits, Østerrike, Slovenia, Kroatia, Serbia, Hellas, Tsjekkia og Polen.

Turneen starter i februar, og Marcus&Martinus er allerede i gang med forberedelsene. Turneen bærer samme navn som deres nyeste album, «Moments», og guttene gleder seg veldig til å skape nye og uforglemmelige øyeblikk sammen med fansen i løpet av Moments Tour.

Kilde: Facebook