Det blir første gang på Skjærgårdshuset vi skal ha ett vin kurs, så spennende dette blir. Dere vil få 6 viner å smake, enkel servering med ost/kjeks.
Vil dere fortsette kvelden videre etter endt kurs, har vi musiker Geir Halleland denne kvelden.

Pris kr. 450.- pr person -bindende påmelding.

Påmelding: tlf. 473 08 493, message via FB, eller email adr:

PS: Dette kan også være en fin presang å gi til en god venn, familie medlem.

Info om kursholder/sted:
Wine-oh er et nystartet vinimport firma med base i Stavanger. Selskapets ide er å importere kvalitetsviner med særpreg fra sitt opphavssted eller produksjonsmåte - og viner som er laget av mennesker med entusiasme og yrkesstolthet. Vi ser etter kvalitet til en pris som gjør vinene tilgjengelige til et bredt publikum som verdsetter opplevelsen av en vin fremstilt med respekt for druemateriale, opphavssted og arbeid i kjelleren.

Daglig leder, Janne Bendiksen, har opparbeidet betydelig vinkompetanse og erfaring. Hun har bodd i flere år i Tyskland hvor hun arbeidet med eksport og markedsføring av vin bl.a. for Deutsches Weininstitut i Mainz. Etter retur til Norge har hun arbeidet med å øke vininteressen i Stavangerområdet gjennom sitt styreverv i Stavanger Vinforum som bl. a. arrangerer Norges største vinmesse. Hun er også ansvarlig for Stavanger Vinforums vinskole.

Kilde: Facebook