Kirkens Bymisjon i Tromsø ønsker å formidle kjærlighetsbudskapet som juleevangeliet er. Det er viktig å minne om dette budskapet som lett forsvinner i jaget nå før jul. Det vi forteller er en veldig sterk historie. Gatas Evangelium er basert på fortellingen som utspant seg da Jesus ble født. Det finnes mange romantiske og stiliserte versjoner av juleevangeliet og slik vi presenterer det er det ikke det gjenkjennelige barnlige bildet det fokuseres på.

I Gatas Evangelium er Juleevangeliet lagt til nåtida. Vi forteller historien om Josef og Maria, slik den kan tenkes å være i vår tid. Vi følger dem gjennom 13 tablåer.

Dette er niende året Kirkens Bymisjon inviterer til denne spesielle varianten av julebudskapet ført i pennen av Eirik Junge Eliassen. Presentasjonen er inspirert av hørespill, en lite foredlet form for forestilling, laget til ettertanke i en travel juletid. I ord og toner ønsker i å ta deg med på reise inn i gatas verden, der livet leves fra dag til dag. Et liv vi av og til mister av syne i kjøpekraftens juletid.

Vi understreker at dette ikke er en barneforestilling, da forestillingen omhandler tematikk som ikke er tilrettelagt for barn.

I årets versjon møter vi kremen av Tromsøs musikere, dansere og korsangere sammen med Britt Eva Løkkemo, Wenche Maria Jentoft, Mats Devik, Ida Kjeldsberg, Geir Ringvold, Bente Reibo og Eirik Junge Eliassen.

Billetter selges på denne linken:
https://bymisjontromso.hoopla.no/sales

Du kan og sikre deg en billett på:

Postludium
Kirkens Bymisjon Tromsø
I døra på Kulturhuset 19.des

Kilde: Facebook