Rockepoeten Tom Roger Aadlands nye album «Songfugl» har fått strålende kritikker! Han har med seg fullt band når han kommer til Tromsø og Kulturhuset.

«Tom Roger Aadland viser seg igjen som en av landets fineste sangere og låtskrivere...Aadland er i ferd med å fri til et større radiopublikum»
Dagsavisen

««Alle dei i ei» er en sjeldent vakker kjærlighetserklæring...«Det vakraste ordet» er en bauta av en låt... Førti minutter er mer enn nok bevis for Aadlands fortsatt imponerende tekstunivers og meloditeft»
NRK P1 Norsk på norsk

«Velprodusert, smidig og velspilt. Tom Roger Aadlands sjuende studioplate er kanskje blitt hans mest standhaftige og selvsikre – og emosjonelle»
Haugesunds Avis

«Dette er stor låtskriverkunst...Mannen er vaksinert mot å komme med svake skiver»
The Wilhelmsens

«Imponerende overbevisende...en egen levende tilstedeværelse i framføringen, mye sterkere enn noensinne»
VG

«Et lysere uttrykk... en av våre aller fremste tekstforfattere... han klarer å si mye uten å sløse med orda»
iTromsø

«Spennande brikker eit stort musikalsk puslespel...eit fantastisk bilde av ein fantastisk musikar, komponist og artist»
Tysvær Bygdeblad

Tom Roger Aadlands forrige utgivelse «Blondt i blondt» (Bob Dylans mesterverk «Blonde on Blonde» gjendiktet til nynorsk) fikk en strålende mottagelse og ble kåret til Årets Album av NRK P1 Norsk på norsk med følgende kommentar: «Av og til kommer det skiver som tar pusten fra deg, rett og slett fordi de er så intense og vakre. Dette var en slik opplevelse».

«På grensen til genialt», skrev Dagsavisen da «Rapport frå eit grensehotell» kom ut i 2015. Albumet dreide seg om menneskelig ensomhet og lengsel etter kjærlighet, og kritikerne var enige om at det inneholdt Aadlands sterkeste samling låter så langt. Singelen «Like til mi dør» gikk rett inn på A-lista hos P1, med over to tusen radiospillinger totalt.

Tom Roger Aadland tar stadig nye steg som artist og låtskriver. At han er en av landets beste tekstforfattere har flere fått med seg, for på Hellbillies' nye album «Søvnlaus» er han mannen bak mange av tekstene, inkludert tittelsporet og «20 år på vegen».

Tom Roger er fortsatt på veien - og fortsatt på vei, og kommer til Kulturhuset med et bunnsolid band bestående av Karl Oluf Wennerberg (a-ha) - slagverk, Ruben Oma (Ida Maria) - bass og Kristian Kvalvaag (Sigvart Dagsland) - gitar. Alt ligger til rette for en flott konsertkveld i Tromsø!

Kilde: Facebook