RELEASEKONSERT PÅ GLENG I SARPSBORG

Den 29.september slapp Pernille Øistad, silkestemmen fra Vestfold sitt debutalbumet til Pernille Øiestad, og for første gang gang du oppleve henne live på en scene i Østfold.

De siste årene har Pernille skrevet på det som omsider har blitt hennes første albumutgivelse – "Helt på ekte". Det er et knippe egenkomponerte låter i det musikalske uttrykket hun føler står henne nærmest; vokaljazz på norsk.

Pernille Øiestad er en singer-songwriter som skaper musikk i grenselandet mellom jazz og pop.
25-åringen fra Nøtterøy ble for alvor kjent for resten av landet i 2009 da hun var en av finalistene i TV2s “X Factor”. Bare 17 år gammel imponerte hun tv-seerne og havnet til slutt på en 6. plass. Der fikk hun flotte tilbakemeldinger for sine vokalprestasjoner og at hun hadde en en imponerende ro og nærvær på scenen. Siden har Pernille jobbet som utøvende musiker.

Selv sier Pernille: "Etter mange forsøk på å finne mitt sound bestemte jeg meg for å slutte og prøve å “passe inn” i et visst lydbilde, men skrive og synge det jeg selv ønsket å formidle.
Det er nok derfor “Helt på ekte” ble en riktig tittel på debutalbumet mitt. For det er nettopp det det er. Veldig lite kalkulert, men bare melodier og tekster som har dukket opp i meg der jeg var da. Helt på ekte."

Sammen med sine musikere inntar Pernille Øiestad Glenghuset for å fremføre albumet for aller første gang i Østfold.

Dørene åpner klokken 20.00
Konsertstart klokken 21.00

Billetter kjøpes i døren eller på TicketCo.no

Voksen/Ordinær: 200,-
Student/Medlemmer: 150,-

Velkommen!

www.PernilleØiestad.no

Kilde: Facebook