Komikeren, skuespilleren og sexsymbolet Russell Brand er tilbake og tar med seg sin RE:BIRTH-turné til Norge. Russell Brand er på jakt etter meningen med livet han har startet og får glimrende kritikk i hjemlandet.

”His Stalls-roving improvisation is as winning as his script” – The Daily Telegraph

Vi kan nå kunngjøre at Russell Brand er klar med en ny stand up-turné over hele Europa. Den 22. februar tar han turen til Folketeateret i Oslo.

Russell Brand har siden starten av berømmelsen i 2003 etablert seg som en av verdens mest anerkjente stand up-komikere. Hans kritikerroste turneer inkluderer SHAME (2006), ONLY JOKING (2007), SCANDALOUS (2009), som var starten på hans livedebut i USA, og den enormt vellykkede MESSIAH COMPLEX (2013), som også var en bestselgende DVD.

Bortsett fra å drive med stand up er Russell Brand også en fenomenalt vellykket TV-vert, skuespiller, forfatter, podcaster, spaltist, politisk kommentator, samt en aktivist for psykisk helse og narkotikarehabilitering. Han var vår favorittkarakter i Get Him To The Greek, https://www.youtube.com/watch?v=sEtBDQDkEXc

RE:BIRTH startet i april 2017 og besøker byer over hele Europa i februar og mai. Russell Brand opptrer på Folketeateret torsdag 22. februar 2018 og billettene slippes torsdag 7. desember 09:00 på billettportalen.no.

Kilde: Facebook