Underwing gjør sin første konsert i 2018 på Onkel Aksel i Kristiansand! Vi lover et fullspekket liveshow med både originalt materiale samt noen håndplukkede coverlåter!

De hardtarbeidene rockerne i Oslobandet Påls butikk starter festen med å servere norsk rock av høy kvalitet! Bandet slipper nytt album denne dagen så forbered deg på god stemning!
____________

Konsertstart: 22:30
CC: 150kr (fra 22:00)
____________
Underwing
Underwing ble dannet i 2016 og fant fort frem til sitt unike musikalske utrykk. Ved å blande de svingende rytmene fra 70-talls rocken, den melankolske atmosfæren fra 90-tallets grunge og kompleksiteten fra moderne progressiv metall, har Underwing lagd et lydbilde som best kan beskrives som progressiv grunge.

Deres debut 'Kaela Upsweep' som ble utgitt via Pinecone Records ble møtt med strålende kritikker både nasjonalt og internasjonalt. NRK sørlandet beskrev musikken som "tung, alvorlig og kompromissløs rock."

Underwing donerte 30% av platesalget under release-konserten deres, 20. Mai 2017 til Rådet for Psykisk Helse, ettersom dette er et tema som bandet belyser gjennom både lyrikk og et brennende engasjement.

'Kaela Upsweep' på Spotify: https://goo.gl/BNqUUu
Musikkvideo 'I Am The Sun': https://youtu.be/qVGN6nc_gZo
Musikkvideo 'Sunless Seed': https://youtu.be/TccwI2ALUEk
-------------------------------
Påls butikk
Omtalt som et Foo Fighters på norsk, har Påls butikk lagt lista høyt. Bandet skiller seg ut med stor produksjon og aktivitet med utgivelser, konserter og videoblogging. Etter opprettelsen for 2 år siden har bandet gitt ut en EP og en rekke singler, samt albumet ”Duft fornuften” som fikk gode anmeldelser og radiospilling både på riksdekkende og lokale radiostasjoner. Under et halvt år etter albumslipp har Påls butikk nye låter klare for enda et album. Se opp for ny singel hver måned f.o.m. april i 2017 og albumslipp i januar 2018.

Påls butikks tre faste medlemmer, Mats Larsen på vokal, Pål Price på gitar og Henrik Holten på trommer, har røtter i en rekke undergrunnsband i Oslo. Med seg har de Fredrik Heesbråten på bass og Kim Engebakken på gitar.

Sjekk ut Påls Butikk live her: https://www.youtube.com/watch?v=pDmRrp8artg

Kilde: Facebook