Nære Relasjonar -Et oppgjør med menneskets mørke sider

Tou Scene inviterer til samlivsterapi på selveste Valentinsdagen!

Tross sin unge alder har Emilie Hetland en imponerende kunstnerisk merittliste i bagasjen og i Aftenbladet 18. juni 2012 kom anmelder Kristin Aalen med følgende oppfordring «Følg med på Emilie Hetland» i forbindelse med hennes forestilling Sladd. Det nyskrevne stykket Nære Relasjonar har premiere på Tou Scene og gjester senere intimscenen ved Rogaland Teater.

De møttes i Lisboa. De danset før midnatt. Nå sitter de i offentlig parterapi. Han slår henne av og til, men det snakker de ikke om. De har valgt å beholde kjærligheten. De har valgt hverandre. "Nære Relasjonar" er et forsøk på å ta et oppgjør med ung vold i vår tid. Stykket plasserer publikum i terapistolen og blir til tider et metamoderne eksperiment i menneskelig selvgransking.

Forestillingen er et samarbeidsprosjekt mellom Tou Scene og Rogaland Teater og spilles av Emilie Hetland og Magnus Rostad i Øystein Martinsens regi. Manuset er utviklet med støtte fra Dramatikkens Hus og prosjektet støttes av Stavanger Kommune og Per Erling Ramslands Legat.

*Forestillingen er en del av serien Spire. Spire indikerer gjerne noe som er i startfasen, noe som skal vokse videre. Serien er en fin anledning til å bli introdusert for og oppdage nye kunstnerskap.

Kilde: Facebook