En historisk reise med låter fra to av tidenes beste artister.
18 musikere fra bandene Midnight Ramblers og Diamond Dogs står på samme scene tolker artistene på en gjenkjennelig måte. Knyttet sammen med gode historier.

Diamond Dogs – En hyllest til David Bowie.
Diamond Dogs er et band i fra Stavanger bestående av 9 dyktige musikere med lang erfaring fra Stavangers musikkmiljø. Bandet ble startet av Arvid Enholm, Ole Forus og Pål Thorstensen
fra Planet Parker (pink floyd tribute) i tillegg har de har fått med seg et knippe andre veldig dyktige musikere fra Rogaland.
Med et stort og mektig lydbilde og fremragende vokalprestasjoner sørger Diamond Dogs at Bowies musikk fremføres på en hederlig og ærlig måte. Repertoaret spenner fra hele Bowie´s karriere og inneholder også musikk som han aldri rakk å fremføre selv.
Bandet består av:
Lars Martin Aasgård – Vokal
Arvid Enholm – Gitar
Tommy Grude - Gitar
Ole Forus – Bass
Kjetil Brekken – Trommer
Pål Thorstensen – Saksofon
John-Arne Stokkan – Keyboards
Elisabeth Økland Hjelle – Vokal
Hege Kristin Kjærvoll – Vokal

Midnight Ramblers – En hyllest til The Rolling Stones.
Midnight Ramblers har holdt det gående i 27 leveår. Og fremdeles kun med Stoneslåter på spillelista. Rolling Stones har holdt det gående i 55 år iår, og «Ramblers» følger opp med
sine hyllestkonserter. Midnight Ramblers har gjort konserter over hele Norge, og i Sverige og Danmark. Bandet tar publikum med på en nostalgisk reise gjennom et spekter av musikalske høydepunkter. Bl.a. gjorde bandet supportjobb for Bill Wyman, som ikke fikk rost bandet nok etter deres opptreden.
Jan Gulliksen - Vokal
Torstein Oliversen - Gitar
Kjetil Vagle - Gitar
Bjørn Hope - Bass
Kristian Moen - Trommer
Svein Åke Bjerga - Piano
Arne Kolstad - Trombone
Glenn Brun Henriksen - Saxofon
Elisabeth Sjuve - Kor

https://www.youtube.com/watch?v=Ik4PrFx_94c&t=8s

Kilde: Facebook