Steff Nevers og G. Thomas + bassist Svein Harald Karlsen, vil prøve å gjenskaper endel av magien fra The Grand Ole Opry med sitt helt unike ’Opry ¨Tribute¨ Dinner Show .

BILLETTER:
Show Billett kr. 250,-
Billett + 2-retters middag kr. 595,-
Overnatting , billett og 2-retters middag kr. 1125,- pr. pers i dobbeltrom. Enkeltromstillegg kr. 200,-
Booking: 38 38 98 00 ( Salg av billetter også ved inngang )

PRESENTASJON OPRY ¨Tribute¨ SHOW.

GET READY FOLKS!! The Grand Ole Opry has come to NORWAY... De kjente Norske country artistene G. Thomas og Steff Nevers presenterer ’Opry Road ¨Tribute¨Show’. Et eksklusivt show med en hit parade som vi aldri før har sett maken til i Norge. Samtidig som vi underveis i showet kommer til å få servert artige historier og treffe store personligheter fra selve country historien.

De fleste av oss som har et snev av musikk interesse har hørt om countrymusikkens mekka Nashville og dens hellige kirke som ligger der, ’The Grand Ole Opry’. Steff Nevers og G. Thomas gjenskaper atmosfæren og tar deg med på en reise med de store country stjernene som har satt sine spor der. Artister som bl.a Hank Williams, Waylon Jennings, Johnny Cash, Alan Jackson, Garth Brooks & Brad Paisley for å nevne noen ytters få.
The Grand Ole opry startet i 1925 som et radio show og holder det i beste velgående til dags dato. I dag rommer the Opry House en tilskuerplass for rundt 4.400 mennesker og er i dag regnet som hele kjernen i country musikken.

G. Thomas har vært en pioner innen country musikken i Norge og kunne for ikke så lenge siden feire 35 år som plate artist. Den Norske country legenden har utgitt 11 album og høstet mange musikalske frukter i sin karriere. Gunnar som han egentlig heter har et nært og unikt forhold til The Grand Ole Opry. Han har vært support for outlaw countryens største legender ’THE HIGHWAYMEN’. Som besto av Johnny Cash, Waylon Jennings, Willie Nelson og Kris Kristofferson. I tillegg fikk Gunnar æren av gjøre duett med Waylon Jennings live og på album. Samtidig har han hatt et livslangt samarbeid med den legendariske Bobby Bare. G. Thomas har spilt og turnert over hele Europa samt CMA festivalen i USA. G. Thomas sår nye frø og skal høste nye country musikk frukter i samarbeid med kollega Steff Nevers.

Steff Nevers ble signert til Universal Music i 2008 og debuterte på platemarkedet i 2009. Samme år fikk Steff æren av å være support på Toby Keith’s sin første Europa turnè. Steff Nevers har vært i USA flere ganger og har også fått et spesielt forhold til The Grand Ole Opry. Samt vært så heldig å blitt invitert backstage og få møte de store stjerene. Steff Nevers har deltatt på NRK sitt populære program ’Beat For Beat’ flere ganger, samt andre populære TV program på TV2. I dag har Steff Nevers utgitt 4 album og blitt nominert til Spellemannsprisen 2 ganger og en nominasjon til Britiske CMA awards som European Artist of the Year. Han har turnert over hele Europa og spilte på mange av de store festivalene i Frankrike, Sverige, Spania og Danmark for å nevne noen få.

Steff Nevers og G. Thomas + bassist Svein Harald Karlsen, vil prøve å gjenskaper endel av magien fra The Grand Ole Opry med sitt helt unike ’Opry ¨Tribute¨ Dinner Show på Farsund Fjordhotel Lørdag 20. Januar .

Kilde: Facebook