DATOER FOR SESONGEN 2018:
søndager 12-16
08.04
13.05
10.06
08.07
12.08
09.09

Strandgaten er stengt for biltrafikk fra 12-16, kun åpent for bussen som passerer hver time.
Bondens marked er med stort sett hver gang, og andre matstands er også på plass. Vi satser på at musikere, dansere og andre med kulturelle innslag vil være med å gjøre disse dagene til en fest.
Ta kontakt om du ønsker å bidra med kulturelle innslag, sammen skaper vi disse opplevelsene! Mail: .

Arrangementet har blitt veldig stort, med mange tusen besøkende, så vi prøver å lage gode rammer for at det skal være smidig for alle som er der: de på stand, gjestene, trærne i parken og alle :D

Vi repeterer allerede nå reglene vi har rundt arrangementene, spre de gjerne.
VILKÅR OG RAMMER FOR Å VÆRE MED:

1. DET ER GRATIS Å VÆRE MED, OG ALLE TYPER BODER ER VELKOMMEN! (Det er ikke bare for lopper men også marked ;)
Man tar med alt man trenger selv av utstyr: bord, klesstativ og veksel. (En god idé er å investere i en izettle som en kort-terminal man kobler til smart-telefonen eller enda lettere, man laster ned og bruker appen VIPPS, kjempesmart! )
Salgsvarer kan være alt fra sko og klær, til bøker, avleggere, planter, smykker og ting man har til overs fra hjemmet sitt, håndarbeid, antikke saker og rariteter.
Jo mer flid man legger i salgsboden sin, jo bedre går salget, som regel :)
Det er altså helt fint å selge nye ting eller det man har laget selv. Vi tror at variasjon trekker folk.

2. PARKERING:
Parkering forbudt i Strandgata disse søndagene, for å gjøre veien mer oversiktlig og tilgjengelig.

Man kan stoppe på parkeringsplassene i Strandgata( eller sidegatene ned mot Strandgata) og lempe av varene sine, og så kjøre videre for å parkere på 8-metersplanet. Da kan alle få tilgang til stopp i nærheten av standen sin, og det blir et triveligere miljø!
TAKK! ♥

VIKTIG: DET ER IKKE LOV Å KJØRE/ PARKERE PÅ FORTAUET/ PÅ STENLAGT KANT PÅ SIDEN MOT STRANDGATA PARK! TRÆRNES RØTTER OG HELLENE TÅLER DET IKKE!

3. HVOR KAN JEG STÅ MED STANDEN MIN:
På begge sider av Strandgaten, på Stortorget og i hele Strandgateparken på gresset. SE KART.
Vi står i Strandgateparken og ikke langs grusgangen mellom Victoriahaven og Kvartal 54. Det er for smalt der, at blomsterbedet ble tråkket ned i 2016.
Vi står heller i parken på gresset! Der er det god plass!! :)

IKKE SALGSBODER FORAN RESTUARANTER OG KAFEER!
(Heia Hamar, Viking Kebab, Larsen, Royal India og Tante Gerda) Disse trenger plassen til servering selv utover dagen. Royal India åpner kl 13, så man kan ikke stå der.
Salgsstanden kan ikke gå lenger ut på fortauet enn 2 m fra veggen/ til der gåsonen begynner. Dette markeres med annet steinunderlag på fortauet.

4. OPPRYDDING:
Alle må rydde bort alt etter sin salgsstand og søppel det evnt medfører. Tomme esker mm må tas med hjem.
Vi har kun fått en klage fra kommunen i 2017 over søppelsekker som sto igjen. Dette arrangementet er avhengig av at vi alle rydder opp etter oss, ellers kan vi ikke fortsette. :)
All søppel, også etter matboder, MÅ tas med av de som har hatt standen!

5. PR
Vi ønsker en melding her på FB-eventet om du tenker å ha en stand, så vi kan formidle til nysjerrige hva som kommer, og vi vil gjerne at alle sprer eventet på sine egne FB sider. Du trenger ikke sende melding til Larsen :)

LARSEN, Blomsterdamene og BAKGÅRDEN
Larsen er åpent disse søndagene for å gi kaffe og mattilbud fra kl 10. Bakgården er åpen, og man kan sitte og nyte kaffen sin der.

Hjerlig velkommen en ny sesong med lopper og marked i Strandgata!

mvh Linn og alle på Larsen

Kilde: Facebook