En eksplosiv danseforestilling om å bryte ned menneskeskapte grenser

De danser så det gnistrer! I forestillingen Boxism møtes seks dansere med bakgrunn i ulike dansestilarter. Show, funk, hiphop, jazz og moderne. I tett driv driller de publikum og river oss med i dansegleden.

Når RAS (Regional Arena for Dans) markerer sitt 10-årsjubileum med en stor dansebiennale, er forestillingen Boxism en av to som spilles i konserthuset – den andre er familieforestillingen Pinocchio lørdag 17. mars. For fullt program til dansebiennalen, se her: www.ras.as/dansebiennale

Boxism er full av energi og eksplosivitet. Målet er utforsking av krysningspunktene mellom de ulike uttrykkene. Visjonen er en forestilling som bryter med gitte konvensjoner om form og innhold i dans; en forestilling som ikke kan plasseres i noen spesifikk sjanger ("boks”).

Medskapende dansere: Henriette Hamli, Eivind Linn, Daniel Sarr, Jon Filip Fahlstrøm, Marikken Heitkøtter Bratlie og Catherine Michelet

Idé, konsept og kunstnerisk ledelse/koreografi: Catherine Michelet

Michelet er utdannet danser fra Kunsthøgskolen i Oslo, og har de senere årene jobbet med koreografi ved siden av sitt virke som utøver. Catherine har jobbet som danser innen et bredt spekter av stilarter, som jazzdans, samtidsdans og hip hop. Hun har medvirket i diverse produksjoner for scene og TV, og turnert landet rundt med flere oppsetninger.

Varighet: 60 minutter
Alder: Fra 12 år og oppover

Kilde: Facebook