Oppe.
JUNGELKLUBBEN: RULEFINN & KOKK'N'ROLL
Jungelklubben er tilbake denne gangen inviterer vi Ingensteds resident & disco-kongen Rulefinn til en helaften med kokken, på menyen står det gourmet vinyl fra varmere strøk. Vi ønsker Finn velkommen til jungelen for første gang for å spille vinyl med oss og skape het tropisk stemning på denne kalde vinterkvelden.

RULEFINN
Finn er en ildsjel innen Oslo´s klubbmiljø og driver til daglig bookingen for Ingensteds ved Akerselva. Han har verdt Dj i over 15 år og driver i tillegg til dette sitt eget label Finnitus som kom ut med 3 vinyler i 2016 med disco edits & egenproduserte låter.

Finn er kjent for å spille alt fra disco & house til obskure skiver ingen har hørt om og i de seneste årene har han også spilt en del Afro, vi er spente på hva han har å tilby på dette feltet.

Vi spiller; Afro, Latin, Tropical, Zouk, Island & Disco

soundcloud.com/rulefinn
facebook.com/djrulefinn
residentadvisor.net/dj/rulefinn

Nede.
DJ SIN
DJ SIN er opprinnelig fra Beograd, men flyttet til Oslo når ting ikke var helt på greip i hjemmelandet. Dette førte raskt til spillejobber på klubber som Jazid, Living Room, vårt eget Dattera Til Hagen og en lang rekke andre historisk viktige klubber her i hovedstaden. Den habile djen har nå flyttet tilbake til Serbia, men gjester Oslo´s klubber når han flyr innom Norge. Han har en forkjærlighet for Italo Disco og 80´s synth snax, men har også bakgrunn som radio dj fra 80tallet, og det var på denne tiden

House og Techno krøp inn i margen på serberen. Han spiller på klubber som Klub 20/44 i Beograd sammen med resten av dj kollektivet Disco Not Disco. På denne fantastiske riverboat-klubben finner du han ofte oppe i boksen sammen med den legendariske Dj Brka. Men nå er det gig på Dattera til Hagen til helgen som står på tapeten.

ID 20
CC 90

Kilde: Facebook