Wow! KARPE DIEM KOMMER til Kulturfabrikken og Sortland Kino til visninga av Adjø Montebello søndag 10.12! Vi håper på full sal - og de som ikke får plass søndag, har mulighet til å se filmen fredag 8.12. Filmen vises i Lanterna med Atmos-lyd!

Karpe Diem tar farvel med Montebello på kino, og på Sortland kan du se filmen fredag 8.12. kl. 2015 og søndag 10.12. kl. 1900

Det er på tide å si adjø til Karpe Diems Montebello. Siden november 2015 har det musikalske og visuelle prosjektet "Heisann Montebello" bydd på fantastiske låter, ambisiøse musikkvideoer og storslagne liveshow - tre historiske og svært utsolgte konserter i Oslo Spektrum, for eksempel.

Nå er det klart for den store finalen på kinoer landet over. "Adjø Montebello" er en reise gjennom Karpes innholdsrike univers. Store musikalske opplevelser, velkjente karakterer og nye eventyr veves sammen i en film ulikt noe annet du har sett, og det introduseres attpåtil helt ny musikk!

De som løser billett til Adjø Montebello på fredag, inviteres også til å møte opp på søndag kl. 1900 for å møte Karpe Diem-duoen.

Kilde: Facebook