Organisasjonen ATROP Støtte & Ettervernsenter inviterer til 5 dagers ferieturer til Skallerup i Danmark.

Målgruppe:
- Barn - og ungdom opp til 16 år som direkte eller indirekte er utsatt for seksuelle overgrep, vold, rusavhengighet eller psykisk uhelse og deres foresatte(må være rusfri)

  • Småbarnsfamilier/aleneforsørgere som lever i utfordrende og vanskelige omsorgssituasjoner

Om turen/e
Skallerup er et populært feriesenter kun 20 kilometer fra Hirtshals. På feriesenteret er det et stort badeland og et mangfold av aktiviteter for hele familien. En kort spasertur fra senteret ligger Klithusgården, en ekte dansk bondegård hvor barna kan ri på ponnier og oppleve både store og små dyr på nært hold.

Vi skal grille og kose oss ved hyttene på kveldstid. De fleste aktiviteter gjør vi i fellesskap men vi legger også opp til at reisefølge blir todelt mht alder og modningsnivå. Det vil derfor være kontaktpersoner fra ATROP Senteret som har ansvar for tilrettelegging og oppfølging av hver sin gruppe under turen.

Reise
Avreise fra Kr. Sand: fredag 3. aug kl. 08.00(vi møtes kl.07.00 ved ATROPs lokaler. Adr: Henrik Wergelandsgt 13)
Retur til Kr. Sand: 7. aug ca. kl. 16.00

Investering:
Turen m/ opphold, mat og aktiviteter er GRATIS for alle barn under 15 år. Ungdommer over 15 må betale en egenandel på kr 500,- og foreldre /foresatt må betale en egenandel på kr. 1400,-. NB: Om barn under 14 år drar alene med oss på tur må fullmakt skjema med nødvendige opplysninger fra foresatte signeres og treffmøter med en ansatt fra ATROP må arrangeres i forkant av turen. Skjema får du tilsendt ved å ta kontakt med ATROP Senteret. Vi anbefaler alle å ha med pass.

Landsdekkende:
Kommer du fra en annen landsdel en Sørlandet, og ønsker å bli med på turen, betaler vi reise og en ekstra overnatting mot at du/dere reiser på rimeligst mulig måte og fremlegger kvittering.

Bindende påmelding innen 1. juni 2018. Småbarnsfamilier som har tilbud om tilsvarende turer via andre organisasjoner vil ikke bli prioritert. De som vil bli prioritert er barnefamilier som ikke ser andre muligheter for en ferietur.

Det vil i forkant av turen bli arrangert treffmøter mellom ansatte og turdeltakere, hvor målet er å etablere trygghet, tillit og relasjoner.

Ytterligere informasjon og påmelding til turen/e skjer til tlf: 997 98 998 eller e-post:

Kilde: Facebook