I samarbeid med StudentUGA i Agder arrangerer Prosperitas fjorårets braksukes på ny! Det er duket for SPEED-DATE på Østsia den 14. februar.

Er du lei av å sveipe til venstre på Tinder? Eller av å være alene på Valentines? Leter du kanskje bare etter et nytt bekjentskap? Vi har en løsning på problemet. Hiv deg med på speeddate! Speeddate er en uformell, enkel og kjapp måte hvor du kan bli kjent med andre medstudenter på tvers av studielinjene. Vi garanterer en bra opplevelse utenom det vanlige!

På Valentines arrangerer Prosperitas i samarbeid med UGA, en god gammeldags runde med speeddate. Det vil være mulighet for å kjøpe drikke i baren. Østsia holder åpent etter vi er ferdig med selve speed-dateingen for dere som traff jackpot. Ta med en venn eller fem!

Ps: dette arrangementet er kun for studenter - fremvisning av gyldig studentbevis (app) ved døra

***************
StudentUGA i Agder, aka UGA, er Sørlandsstudentenes egen studentfestival, som i 2018 er 8.-18. februar. UGA kjøres på 100 % frivillig basis, med et eget styre, frivillige, ambassadører, og mer enn 30 arrangører! Sammen skaper vi et utradisjonelt og bredt program, med fester, konserter, forestillinger, standup, kurs, foredrag, sportsarrangementer og så mye mer! Se hele programmet på UGAs Facebookside og utfordre deg selv til å prøve noe nytt!

****************
On the 14 of February it's time for Speed date on Østsia. Bring a friend or five and a great mood! The two past years Prosperitas has arranged Speed date for students attending UiA, this year is no exception. The arrangement starts at 19.00 and there is no sign up before hand. We therefore recommend you to show up early!

Kilde: Facebook